Bewertungen von Sushi Tubbergen Tubbergen

Neue Beurteilungen

5.0
Marieta Geerdink
4 Dezember 2023

Zoals altijd was het weer Toptop en Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aspa
3 Dezember 2023

Te veel sushi gepropt in de verpakking Misschien iets kleinere sushi De smaak was heeeeerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

dionne hogt
1 Dezember 2023

hallo. het eten was heerlijk maar de bezorger kwam een dik half uur te vroeg. om 17.15 was het eten er al en we hadden om 17.45 / 18.00 uur besteld. tegen de tijd dat we konden eten, was het koud waardoor het minder lekker was ( gyoza en garnalen koud . ( werk adres ).

Wouter
26 November 2023
Gertjan
26 November 2023

Het was weer als vanouds lekker en nog eerder bezorgd dan we afgesproken hadden. Helemaal top.

Sandra
25 November 2023

Waren iets vergeten, maar dat hebben jullie perfect opgelost! 👌

Elke
20 November 2023

Sushi was oke. Bezorger was te laat en de stokjes en wasabi etc. vergeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Elke, Bij elke bestelling verschijnt een pop-up om te vragen hoeveel chopsticks, sojasaus, wasabi en gember je wilt. Wanneer je deze invult stoppen wij het er bij in!

Annemiek
19 November 2023

Heerlijk gegeten! Wat extra loempiaatjes gekregen omdat ik iets langer moest wachten. Complimenten!

Iris
19 November 2023

Door pech onderweg van de bezorging was het eten koud. Netjes opgelost! Eten was verder goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Milou
18 November 2023

De bestelling werd snel en vriendelijk bezorgd, complimenten daarvoor! Helaas viel het eten deze keer tegen.. Er was geen gember of wasabi toegevoegd en de chilisaus voor de loempia’s zat er ook niet bij. Daarnaast zat er weinig smaak aan de sushi.. onder andere de flamed zalm special en de crispy kip rol uit de super mix box vielen helaas tegen. De edamame boontjes en de garnaal maki’s smaakten goed!

Sonja Kemerink
17 November 2023

Geweldige bezorging,maar iets betere goede auto s voor de dames is wel een pre ,veiligheid gaat voor alles 😀

Oude Smeijers
10 November 2023

Heerlijk en mooi op tijd.

Dorien
10 November 2023

Heerlijke sushi gegeten vandaag!

Monique
6 November 2023

Je kon invullen, zo spoedig mogelijk of 19.30 uur bezorgen. Dus zo spoedig mogelijk gedaan. Kregen we mailtje dat het rond 20/20.15 uur werd. Dat werd wel heel laat dus hebben we het maar opgehaald. En ik bestel via de app en spaar zo ook punten maar we weten nooit hoe we deze kunnen gebruiken voor een korting

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rivka Bode
4 November 2023
Gertjan
3 November 2023

Het was weer vanouds lekker.

Ilse
29 Oktober 2023

Heerlijke pokebowl, ruim op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
28 Oktober 2023
Halbesma
28 Oktober 2023

Super lekkere poke bowls!!!!!

Merlin
28 Oktober 2023

Super lekker, bestel hier vaker en is altijd goed. Ook in Tubbergen heb ik erg lekker gegeten in het restaurant. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal prima. Ik ben erg tevreden over sushi tubbergen.

Niek
22 Oktober 2023

Heerlijke sushi, geen lange wachttijden, zoals gewoonlijk top voor elkaar👍

Wendy
22 Oktober 2023
Milou
20 Oktober 2023

Weer geweldig zoals altijd!

Lekker
16 Oktober 2023

Ik had een pokébowl besteld en aangegeven met minder rijst en extra garnalen. Daar is goed gehoor aan gegeven, het smaakte voortreffelijk. De bezorging is altijd goed, je kunt het volgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Goossens
15 Oktober 2023

Altijd weer een traktatie, Sushi uit Tubbergen. Supervriendelijk personeel en zeer smakelijk eten!

Marian Loman
15 Oktober 2023

Geweldig en super lekker. Zag er prachtig uit. Bedankt voor lekkere arretjescake. Zeker een volgende keer.

Sonja Klinkien-Polman
14 Oktober 2023

Er is helaas 1x cookiedough vergeten te bezorgen.

Peterinck
14 Oktober 2023

Het enige jammere was dat onze dochter het ook heel lekker vond, dus de volgende keer moeten we meer bestellen! Zonder gekheid, het was dus super goed!

Irma Groener
9 Oktober 2023

Kwaliteit prima maar mag wel ietsje minder saus op de kip Sobo zitten plus dit is de 3e keer dat er iets mis gaat met de bestelling, nu zat er geen gember bij waar we extra om verzocht hadden. Dus graag bestelling beter lezen en juiste bezorgen !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy Jansink
7 Oktober 2023

De sushi was echt stukken minder goed dan andere keren, of ze andere rijst gebruiken . Droog en stug

Carolien
7 Oktober 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Niem
6 Oktober 2023

Sushi was heerlijk. En op de afgesproken tijd klaar. Top voor elkaar 👍

Anoniem
1 Oktober 2023

Was weer super lekker. Goede kwaliteit en goede service. Zeer vriendelijk en gastvrij.

Tink
22 September 2023

Wij bestelde, zoals wel vaker, pokebowls en ook nu weer hebben we héérlijk gegeten. De hoeveelheid is echt behoorlijk en zeker niet opgevuld met alleen rijst. Aanrader!

Henny
18 September 2023

het eten was laat en er was arretjescake belooft, maar was er miet bij

Inge kuipers
16 September 2023

Het was heerlijk!

Erwin hof
11 September 2023

Goed eten. bezorgen ook goed,netjes volgens afspraak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Morgan
10 September 2023

Eten was goed, bestelde drankje was niet voorradig, maar werd netjes gebeld voor alternatief. Maar het 'samen tegen verspilling' ging niet voor het eerst niets goed. We hadden om alleen 4 gember gevraagd en kregen er maar Ă©Ă©n, maar wel stokjes, sojasaus en wasabi waar we niets mee doen. Mijn verbeterpunt is dus niet voor het eerst beter opletten zodat er daadwerkelijk verspilling tegengegaan wordt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Teaa
10 September 2023

De sushi was niet vers, viel uit elkaar , garnalen waren niet gaar het was niet lekker

Renate
10 September 2023

De smaak is geweldig! De rijst valt gemakkelijk elkaar waardoor het eten lastiger wat was.

Monique Kruizinga
8 September 2023

En hartelijk bedankt voor de lekkere arretjescake die er gratis bij zat

Merle
3 September 2023

Heerlijke sushi, snelle bezorging, goede klantenservice

BB
2 September 2023

Heerlijk. Snelle bezorging

Marieke
2 September 2023
Lynn droste
2 September 2023
Karin
1 September 2023

Super lekker weer

Dorette
7 August 2023
Irma
5 August 2023

Nadat 1 bestelling fout was gegaan, werd het goed opgelost! Goede service en heerlijk eten!!

Ellen
4 August 2023

Heerlijke sushi en keurig op tijd klaar

Ingrid
4 August 2023
Esmay
3 August 2023

Bezorger vroeg niet om mijn naam

Antwort von Sushi Tubbergen

Onze bezorgers vragen inderdaad niet om uw naam. Wij bezorgen op het doorgegeven adres

Teus Visser
3 August 2023

Goede kwaliteit, verse sushi. Op tijd bezorgd

Marieta Geerdink
27 Juli 2023

Zoals altijd "HEERLIJK"

Schonewille
23 Juli 2023
A.M.
22 Juli 2023

De bestelling stond op tijd klaar. Het was heerlijk, echt een aanrader.

Gerja Busscher
21 Juli 2023

Het was weer super lekker. Heerlijk.

Jupp Oude luttikhuis
21 Juli 2023

We hebben heerlijk gegeten

Oude Smeijers
21 Juli 2023

Heerlijk! Meer dan genoeg dusss genieten!!!

Geerdink
16 Juli 2023

Het was weer over heerlijk TopTop!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maud
16 Juli 2023

Heerlijke verse sushi! Fijn dat ze op zoveel plekken bezorgen! Erg grote stukken. Lekker, maar dat had van ons iets kleiner gemogen. Maar wel echt heerlijk en heel veel keuze!

Annemarie
15 Juli 2023
Marrit Kuipers
14 Juli 2023

Super! Heerlijk, goede porties, aanrader!!!

Judith Helmhout
14 Juli 2023

Sushi is lekker maar vooral aan de grote kant. Iets kleiner zou fijner zijn

Sabrina
9 Juli 2023

Het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
8 Juli 2023
Anke
7 Juli 2023

Ook deze keer weer heerlijk gegeten! đŸ‘ŒđŸŒ

Monique
3 Juli 2023
Mireille
2 Juli 2023

Kwamen het ontbrekende deel van de bestelling en een onwijs toetje erbij nog nabrengen. Dankjewel voor deze service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marloes Roelofs
2 Juli 2023

Het was heerlijk!

Ineke Bekhuis
30 Juni 2023

Het smaakte geweldig.

Annelies
30 Juni 2023

Heerlijke poke bowl!! Verhoudingen zijn perfect, altijd teleurstellend als de schaal weer leeg is
.

Angeniet
26 Juni 2023

Super lekker en vers

Geerdink
25 Juni 2023

Het was geweldig lekker HEERLIJK,wij gaan zeker vaker eten bestellen ,Super!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De vries
23 Juni 2023

Heerlijk, goedgevulde poke bowl met paling gehad. Een echte aanrader

Marloes
16 Juni 2023

Pokébowl garnaal besteld met extra garnaal en avocado, maar een pokébowl met kip gekregen. Verder was de bestelling en kwaliteit van de sushi wel weer lekker!

Monique
14 Juni 2023
Ilse
12 Juni 2023

Was vrij vroeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge kuipers
11 Juni 2023

Helaas was de rijst niet gaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ivo
5 Juni 2023

Lekker vers en snel bezorgd

Chantal
4 Juni 2023

De avocado was helaas veel te hard nog!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
3 Juni 2023

Was weer super lekker, alleen het afgarneren met kiem scheuten tast de smaak aan

Ilse Hulshof
3 Juni 2023

Heerlijke sushi alleen jammer dat elke keer wanneer ik aangeef ‘geen kiemgroenten ivm zwangerschap’ het er toch telkens op zit.. en de rollen vallen vaak uit mekaar.

Nicole Mensen
3 Juni 2023

het was ontzettend lekker, onze complimenten

Ineke Bekhuis
3 Juni 2023

Het was geweldig erg lekker.

Miranda
2 Juni 2023

Ik miste de sojaboontjes in mijn gerecht. Verder was het al vanouds goed

Trudy Steenbakker
28 Mai 2023
Anoniem
27 Mai 2023

Heerlijke sushi, helaas bleek de beef uitverkocht te zijn. We kregen zoals besteld 3 sushirollen. De beef bleek te zijn vervangen door zalm. Na een belletje terug kregen we een carpacciorol + arretjescake. PRIMA opgelost en we hebben genoten

Maris
27 Mai 2023

Perfect voor elkaar zoals altijd

TB
27 Mai 2023

Was weer super

Marieke van Dongen
27 Mai 2023

Het was weer super zoals altijd!

Paula
27 Mai 2023

De tijd was niet goed, gemaild en zou veranderd worden... dus niet. Mijn dochter had ook besteld als verassi ng voor mij en die had er miet eens sojasaus bij

Annelies
27 Mai 2023

Heerlijk

Marjolein
27 Mai 2023
Marieke
26 Mai 2023

Kwaliteit van het eten was goed Bezorging minder. Deze duurde 50min langer dan de tijd die doorgegeven was. Dit hebben ze na bellen netjes opgelost.

Annelies
26 Mai 2023

Een overheerlijke pokebowl met kip

Fam Monsieurs
20 Mai 2023

De bezorging was iets later al afgesproken, maar netjes gebeld dat ze iets later waren ivm de drukte. Netjes toch, ze kunnen toch ook niet meer als werken. De sushi was heerlijk en mooi verzorgd!

Jupp Oude luttikhuis
20 Mai 2023
Mariska
20 Mai 2023
Petra Punt
14 Mai 2023

Voortreffelijk!!!

Jos Leussink
13 Mai 2023

Kapsalon was niet warm genoeg en patat zacht. Volgens mijn horen daar ook schijfjes in. Dat viel beetje tegen; sushi was prima

Marre
12 Mai 2023
Petra Haarhuis
12 Mai 2023

Heerlijke bowl! Super bezorging.

Sabine Oude Geerdink
11 Mai 2023
Chantal
7 Mai 2023

Was heerlijk!

Joyce
7 Mai 2023

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carlijn Den Drijver
6 Mai 2023

Het was heerlijk, super vers !

Ellen
5 Mai 2023
Kim
1 Mai 2023

Er was een “fout” met de bestelling, maar er was een snelle correcte oplossing. Erg netjes en klantvriendelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonie
29 April 2023

Er was een verkeerde rol in de box gedaan, na een belletje keurig opgelost en werd het juiste bezorgd met een extra toetje erbij.

Martijn
29 April 2023
Lotte
28 April 2023
Marre Eilers
23 April 2023
Martina
22 April 2023

Helaas kwam de bestelling te laat.

Ingo Kroeze
21 April 2023
Marije
21 April 2023

Super lekkere poke bowls

Diane
20 April 2023

Vers en erg lekker. Royale portie

Wiggers
15 April 2023
Jos
15 April 2023

Zoals altijd, precies op tijd, en het heeft uiteraard weer heerlijk gesmaakt, Sushi Tubbergen bedankt.

Marieke Zoutendijk
15 April 2023

Jammer dat jullie nog steeds ons huis zo moeilijk kunnen vinden, ondanks dat we (bijna) wekelijks bestellen en altijd doorgeven waar je precies moet zijn. De bezorger van gisteren kon daar helaas niet mee omgaan en verweet met zijn "blijkbaar niet" ons dat het niet duidelijk genoeg was.

Robin Morshuis
14 April 2023

Super lekker en op tijd geleverd!

Annemiek
9 April 2023

Heerlijke schalen besteld als hapjes. Iedereen was erg verrast en het smaakte geweldig! Bezorging was perfect op tijd. Top!

Carla
8 April 2023

1 woord SUPER!

WN
8 April 2023

De sushi die we hebben gekregen was heerlijk. Ze waren de komkommer maki vergeten. Nummer geveld wat op de bon staat maar niet te bereiken.. voicemail ingesproken maar werden niet terug gebeld. Om verspilling te voorkomen hoefden we geen wasabi, gember en stokjes.. toch volle bak toegevoegd.

Bert
7 April 2023
Gerja Busscher
7 April 2023

Sushi en pokebowl waren weer lekker . Minpuntje: Ik had de pokebowls vooruit besteld, dan zuur om te zien dat er daarna een actie komt , waarbij de pokebowls slechts 8 euro ipv de 14 euro kosten, die ik heb moeten betalen. Mss dat dit nog opgelost kan worden????

Anoniem
7 April 2023

Was supersnel bezorgd

Rma
3 April 2023

Heerlijk iets aan de late kant maar op zondag begrijpelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura Kennedy
1 April 2023
Marre Eilers
31 MĂ€rz 2023
C
27 MĂ€rz 2023

Sushi was super. Wel heel jammer was dat we een kwartier op de pizza moesten wachten die we tegelijk besteld hadden en dezelfde afhaaltijd had. Zou fijn zijn als dat beter afgestemd kan worden.

R Hoving
26 MĂ€rz 2023

De sushi was vers en smaakte heerlijk. Keurig verpakt in mooie presenteer schaaltjes. We hebben genoten.

Margré Nijkamp
25 MĂ€rz 2023

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten 👌

Agnes Tijink
25 MĂ€rz 2023

Heerlijk

Lotte
25 MĂ€rz 2023
Marjo Schothuis
24 MĂ€rz 2023

De 1-persoonsvorm super mix was lekker maar niet helemaal wat ik hoopte. Volgende keer anders bestellen.

Anja van Veldhuizen
24 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten! Super lekker. Als het goed is, had mn dochter bij de Poké bowl zalm om Teriyakisaus gevraagd maar er zat helaas Wasabi mayo in en ik verdraag geen mayo dus die bowl komt mn zoon morgen ophalen.

Pien
23 MĂ€rz 2023

Lekker en vers

Ankie Bijen
20 MĂ€rz 2023

17.00 uur besteld, verwachte bezorging 18.00 uur, bestelling kwam 18.45 pas. Eten heeft wel heerlijk gesmaakt:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
20 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk 👌

A
19 MĂ€rz 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merel
19 MĂ€rz 2023

Lekker eten, maar helaas waren de gyozas koud bij aankomst en hebben we 2 uur moeten wachten, wat we normaal gesproken niet gewend zijn van deze tent :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
18 MĂ€rz 2023

1e keer hier besteld. Zag er goed uit, lekker vers.

ME
12 MĂ€rz 2023

Heerlijk die verse tonijn.

Pouwel
11 MĂ€rz 2023
Marja Bekhuis
11 MĂ€rz 2023

Keurig op tijd en het was weer heerlijk đŸ€©đŸ€©

J. Brugman
11 MĂ€rz 2023
Britt
5 MĂ€rz 2023

Heerlijkk!😍😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
5 MĂ€rz 2023

Grote honger box viel tegen, veel erg kleine maki en niet erg op smaak de rijst. Was krap voor 3 personen. De door ons regelmatig. bestelde poke bowls zijn beduidend veel beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Trudy Steenbakker
5 MĂ€rz 2023

Prima gedaan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adele Tijhuis
5 MĂ€rz 2023

Wij hebben genoten van een heerlijke sushi avond. Een dikke 10

Marieke van Dongebl
4 MĂ€rz 2023

Was erg lekker!

-
4 MĂ€rz 2023

Bezorging was snel en op tijd. De pokebowl was heerlijk alleen viel de sushi vergeleken met de vorige keren tegen helaas!

Ann
3 MĂ€rz 2023

Pokebowl is heerlijk, en enorme portie! Partner heeft de kip wrap dit keer geprobeerd en dat wordt niet de laatste keer. Wij zijn fan!

M.B
26 Februar 2023

Lekkere sushi, fijne app, vriendelijke personeel en leuke acties.

Sanne
24 Februar 2023
Lieke Steggink
24 Februar 2023

We hebben heerlijk gegeten, hadden wel 9 rollen, maar 1 rol was niet de juiste. We hebben de kip mango rol niet gehad.

Veldhuis
13 Februar 2023
NJM
12 Februar 2023

De kwaliteit van de pokebowls gaat achteruit. Waar is bijv. de sushi rijst?

Engbersen
5 Februar 2023

Zo als we gewend zijn. weer super lekker en vers. 👍👍 Een aanwinst voor Dinkelland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonne
5 Februar 2023

Heerlijke zoals altijd!

Joost
4 Februar 2023

Dikke prima! Lekker, vers en op tijd!

Lieke Steggink
1 Februar 2023

Het was weer heerlijk!

Rob
27 Januar 2023

Op de afgesproken tijd klaar en was heerlijk

Erik
27 Januar 2023

Graag lezen. Bestel zonder soya stokjes en gember, maar met wasabi. Maar krijg wel soja en stokjes en geen wasabi.

MB
26 Januar 2023
Mariska
22 Januar 2023

Aardige bezorgster. Eten zoals altijd heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
21 Januar 2023

😋

Cindy
21 Januar 2023

Sushi super, bezorgen duurde erg lang (ruim een half uur later dan aangegeven)

Babet Mentink
15 Januar 2023

Bestelling was iets vertraagd door auto pech. Daarom kortingscode en gratis arretjes cake gekregen, erg vriendelijk! Bedankt ! Sushi was lekker !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanja
15 Januar 2023

Superlekkere sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kempers
14 Januar 2023

Vriendelijke bezorgster en zoals gewoonlijk heerlijke sushi!!

Haarhuis
13 Januar 2023

We hadden aangeven via de website: "zo snel mogelijk" en we kregen het binnen 20 minuten. De Sushi was erg vers en smaakvol. Zeker een aanrader. En wij gaan er vaker bestellen! Bedankt.

Martine
8 Januar 2023

De pokebowl was echt top!!

Martine
8 Januar 2023

Lekkere sushi op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorgster!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kim
7 Januar 2023

Sushi is echt heerlijk! De bezorging doet ook zijn best, maar zijn altijd dik een half uur later dan de tijd die je opgegeven krijgt. Ze zijn altijd wel vriendelijk!

Joost
6 Januar 2023

Snel besteld, goede kwaliteit en smaakvol. Levering was later dan bevestigd, maar hiervoor werden we ruim gecompenseerd met lekkere arretjescake en een tegoedbon. Al met al een positieve ervaring.

Benno
6 Januar 2023

Lekkere sushi maar wel ruim een uur te laat helaas.

Jaspers
5 Januar 2023

's Morgens rond 10.00 bestelling geplaatst om tussen 17.30 en 17.45 af te halen. Bij aankomst was de bestelling NIET gereed maar werd WEL meteen gemaakt. Vers is top maar het is niet dat ik niet te laat besteld heb. Ergo conclusio vind ik dat hier beter na gekeken kan worden. Neemt niet weg dat het eten wel ALTIJD lekker smaakt.

Dennis
5 Januar 2023

Smaakte heerlijk! Tot snel

Ilse
5 Januar 2023

Super vers allemaal

Roy Huls
1 Januar 2022
Carmen
30 Dezember 2022
Marloes
30 Dezember 2022

Mooie opmaak, smaakte heerlijk!

Anita
24 Dezember 2022

Top levering. En was heerlijk

Marc oude Egbrink
24 Dezember 2022

Het was weer heerlijk en het zag er fantastisch uit allemaal

Teun_B
24 Dezember 2022
Boudewijn Geerink
24 Dezember 2022
Carolien Pol
23 Dezember 2022

Goede sushi wat er ook super mooi uitziet! En fijn dat het vanuit Tubbergen voor een klein bedrag naar Borne wordt bezorgd

Ann
23 Dezember 2022

Heerlijk, vers en ruime portie met pokébowl

Linda
18 Dezember 2022
Hensen
18 Dezember 2022

Het is dat jullie pokebowls Ă©cht heel lekker zijn.. vandaag wederom ruim een half uur te laat. De bezorgster was overigens erg vriendelijk. De bijgerechten waren koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renate
18 Dezember 2022

In 1 woord "fantastisch"!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy p
18 Dezember 2022

Super lekkere sushi. Snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maris
18 Dezember 2022
Bram Timmer
17 Dezember 2022

We hadden pokebowl. Deze was rijk gevuld en smaakte heerlijk! Dikke aanrader!!

Peter
16 Dezember 2022
Desiree van Galen
16 Dezember 2022

Geen verbeterpunten. Ga zo door met jullie werk.

Chantal Werger
11 Dezember 2022

Wederom lekker gegeten ..

Elles
11 Dezember 2022

Super fijn om via de app te kunnen bestellen, tijd wanneer het bezorgd wordt kun je zelf inplannen, dat is heel fijn. Eten was er op de afgesproken tijd en het was super lekker!! Wij hebben genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy
8 Dezember 2022

Ik mis de banaansushi, die staat niet meer in het menu. Verder is alles top!

Angeniet
5 Dezember 2022

heel erg lekker en vers. super

Marieke
4 Dezember 2022

De sushi was heerlijk! Verder was alles netjes op tijd klaar en vriendelijk geholpen.

Resi
3 Dezember 2022

Super lekker en super snelle bezorging!

Bekhuis
2 Dezember 2022

Het smaakte uitstekend.

Wouter Oude Geerdink
2 Dezember 2022
Carmen
1 Dezember 2022

Was heerlijk!!

Maris
27 November 2022

Goede kwaliteit en alles goed en netjes verpakt. 1 product was op maar kreeg een vervangend product. Alles was naar wens zoals altijd. Toppers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pam
26 November 2022

Alles was door elkaar geschud. De presentatie is nog een verbeterpunt. Erg veel gebakken uitjes. Jammer van al die mooie producten die verwerkt zijn. Die kOmen hierdoor minder tot hun recht.

Michael
21 November 2022

Droog en prijzig

Antwort von Sushi Tubbergen

De allergieën die u doorgaf waren: Zwanger, melk, soja en glutenvrij. Wij hebben dit zo voor u bereid. Ook konden wij op uw verzoek geen saus gebruiken, met deze aanpassingen wijkt de smaak dan inderdaad af van de gebruikelijke. Onze prijzen zijn in verhouding met andere sushi restaurants in de regio.

Frank
20 November 2022
A.ter Braake
19 November 2022

Veel en erg plakkerige rijst

Marieke
19 November 2022

Mijn bestelling was op tijd klaar en smaakte goed! Voor herhaling vatbaar.

MHM Busscher
14 November 2022

Erg lekker gegeten. Vind wel dat jullie voor gerechtjes met kip toch wel minder mogen vragen dan bijvoorbeeld Zalm of bief. Verder geen commentaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjo Schothuis
13 November 2022

De smaak was uitstekend! Heb er van genoten. Alleen de sushi lag plat en de topping dus op de zijkant. Zal wellicht een goede reden voor zijn maar je pakt ze zo minder makkelijk op.

Ellen
12 November 2022

Top

Jos Leussink
5 November 2022

wij vonden het niet geslaagd om de wasabi en gember alsmede de sojasaus tussen de sushi te vinden. Het was vissen en de bakjes zaten helemaal onder de saus.

Wassink
5 November 2022

Meerdere malen aangegeven dat wij geen eind of beginstukjes willen hebben omdat dit alleen maar rijst is. En wederom krijgen wij dit. Jammer.. Vergeet niet dat er best wel geld voor betaald moet worden. Denk dat wij niet weer bestellen en iets anders zoeken.

Antwort von Sushi Tubbergen

Wij kunnen geen sushi rollen zonder een uiteinde. Dit kan geen enkel sushi restaurant. Als u wil dat we de uiteindes weglaten, wilt u dan maar 6 stuks ontvangen ipv 8 stuks sushi? Wij verzekeren u dat elk stukje sushi inhoud heeft wij zouden nooit alleen rijst leveren.

Robin
4 November 2022

De sushi was erg lekker

Wendy
4 November 2022
Hunder
3 November 2022

Poke Bowl was heerlijk, alleen we hadden coca cola bij besteld, maar er zat cola zero in.

Joost Schippers
31 Oktober 2022
Sterre
31 Oktober 2022

Altijd super lekker! Af en toe foutjes met het leveren maar dit weten ze goed te compenseren!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Engbersen
30 Oktober 2022

Het was weer top👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
30 Oktober 2022

Het was erg lekker en op het aangegeven tijdstip stond alles klaar! Top Service!!

Amke
29 Oktober 2022

Ze waren aan de late kant, gelukkig voor mij geen probleem. Het eten was nog goed warm. De chickenstrips waren wat droog, ben ik niet gewend. Er zat ook een verkeerde saus bij. De andere gerechten waren super goed!

Angeniet
27 Oktober 2022

Heel lekker en vers

Marloes
27 Oktober 2022
Anomiepoes
24 Oktober 2022

Heerlijke sushi. Genoten. Wel alleen de specials besteld. Bezorging stipt op tijd. Tevreden, tot een volgende keer!

Bas
23 Oktober 2022
Mieke
23 Oktober 2022

Mijn bestelling is op het verkeerde huisnummer bezorgd, gelukkig belde de bewoonster op en kon ik het daar ophalen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lotte
21 Oktober 2022

Was top

Alnn
21 Oktober 2022

Heerlijke Pokébol!

Jurgen Boon
17 Oktober 2022

Lekker gegeten en nette oplossing van de klacht van vorige keer klasse👍

Manon Westerink
16 Oktober 2022

Super lekker gegeten

Assink
15 Oktober 2022

Was super lekkere sushi we hadden er meer dan genoeg aan de volgende dag ook nog wat van gegeten toen viel me wel op dat de kleine (standaard) sushi de rijst al erg droog was.maar zeker een aanrader

Chantal
15 Oktober 2022

Heerlijk!

Cindy
15 Oktober 2022

Super lekkere sushi

Irma Kuipers
15 Oktober 2022

Heerlijke sushi bowls, wederom erg van genoten!

Annelie
14 Oktober 2022
Teun
9 Oktober 2022
Maris
9 Oktober 2022

Sushi was goed en lekker alleen jammer dat het heel erg op elkaar gepropt was ipv een grote schaal ervan te maken

E
9 Oktober 2022
Jeroen Peddemors
9 Oktober 2022

We missen de tonijn

Reinerink
8 Oktober 2022

De kwaliteit neemt elke keer toe! Het was weer heerlijk.

Emilio Lopez
8 Oktober 2022

Sehr lecker Zubereitetes Essen. Gerne wieder, vermutlich heute Abend schon :)

Jack rietmeijer
7 Oktober 2022
Boertjes
2 Oktober 2022

Heerlijk vers. Hele vriendelijke bezorgster.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martine
2 Oktober 2022

Wat ik wel gek vond is dat ik tonijn nigiri besteld had maar deze na een telefoontje niet meer leverbaar is en dat er daarom “ maar zalm opgedaan is”. De tonijn is duurder dan de zalm. Ook gek dat als het helemaal niet meer geleverd kan worden je deze nog wel kunt bestellen. De reactie van de dame aan de telefoon vond ik een beetje vreemd alsof dit heel normaal was en een beetje wegwuivend van ja helaas. Verder goede sushi zoals altijd.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hallo Martine, Excuses voor de verandering, de tonijn nigiri is sinds dit weekend permanent uit ons assortiment, voor het prijsverschil van compenseren we je graag! Stuur hiervoor een email naar info@sushitubbergen.nl, dan ontvangt u een tegoedcode!

Bart
1 Oktober 2022

Super snel en smaakvol

Marieke van Dongen
29 September 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd klaar!

Katherine Walsh
25 September 2022
Astrid Wolbert
24 September 2022

Heeelijk verzorgd en de bezorging ook top .

Van Haren
23 September 2022
Paul Borggreve
17 September 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader!

Saskia Staman
17 September 2022

Heerlijk vers! We hebben weer volop genoten van de poke bowls!

Ilse leus
17 September 2022

Cadeaubon gekocht, kan leuker. Niet leuk om te geven.

Antwort von Sushi Tubbergen

Excuses dat de cadeaubon van €10 waar een fleurige sushiroll op staat, die wij in een plastic cadeaubon zakje stoppen in een gratis papieren tasje deden met een menukaart en een gratis maki niet leuk genoeg is om te geven.

Ingmar
12 September 2022

Het was de 1ste keer, en het wat heerlijk!!!

Corine
10 September 2022

Alweer verrassend goed!!!

Lieke Steggink
8 September 2022

Helemaal tevreden, prima op tijd, alleen jammer dat we later zagen dat alle sushirollen 50% korting hadden. We hebben gisteren de bestelling doorgegeven en toen was deze korting nog niet. Misschien iets om in de gaten te houden?

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Lieke, Stuur ons een dm/email en we maken het graag goed met je!

Judith
4 September 2022

Alles was lekker en snel was de bestelling bezorgd! Alleen was de pokebowl zalm zonder zalm. Dat was erg jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Judith, Zou je contact met ons willen opnemen over de pokebowl zonder zalm? We maken het graag goed met je! Groetjes Sushi Tubbergen

Lynn Kattenpoel Oude Heerink
4 September 2022

Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merle
4 September 2022

Heerlijke sushi, op tijd geleverd en goede communicatie

Angeniet
28 August 2022

Samen met mijn vader van 87 sushi gegeten, het was heerlijk en hij had in tijden niet zo lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

❀❀❀

Miranda
28 August 2022

Echt heerlijk en smaakvolle sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
28 August 2022

Voor de 1e keer besteld. Werd netjes op tijd bezorgd in Almelo. Het was erg lekker en alles was vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen

Rachel Maathuis
14 August 2022

Was super lekker en vers!

Mariska
14 August 2022

Super tevreden. Denken met je mee, Bedankt voor het extraatje 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
14 August 2022

Zeer tevreden! Uitmuntende service,eten en bezorging.

Teun
14 August 2022

Heerlijk 👌

Wendy Roelofs
13 August 2022

Heerlijke, verse sushi. Uitgebreide keuze, goede service en contactmogelijkheden. Zeker weer

Famke
12 August 2022

Poke bowls besteld, het was heerlijk, goed qua portie en niet te vet of te zout. Geen last van gehad na de tijd, echt een aanrader!

Han
8 August 2022

Heerlijke sushi opgehaald. Goed verzorgd en erg lekker. In onze groep was waardering voor de rijst die niet te zout was, hoewel enkelen vonden dat er ook wel iets meer smaak (zout en azijn) mocht zijn. Al met al is iedereen in onze groep lovend.

Marloes
7 August 2022

Half uur te laat bezorgd. Wel netjes gecompenseerd door gratis arretjescake bij de bestelling te doen. Kwaliteit van het eten zelf, zeer goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ivo
7 August 2022

Heerlijke sushi! Handig via de app te bestellen en op tijd gereed!

Trudy Steenbakker
6 August 2022
Susan
6 August 2022

Heerlijk verse sushi! Goed verpakt en smaakt voortreffelijk

L Bekhuis
6 August 2022
Jos
31 Juli 2022

Zoals altijd weer Top

Marc oude Egbrink
31 Juli 2022

Heerlijke sushi maar 1 puntje van kritiek het was allemaal afgegarneerd met veel bosui , dat was zeer jammer. Mvg Marc

Judith
30 Juli 2022

Het was heerlijk

Weierink
25 Juli 2022

PRIMA KWALITEIT EN BEZORGING.

Steven
24 Juli 2022

Sushi hoort koud te zijn. Was nu lauw. Was te laat, wel een cadeaubon, dus dat is positief!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Steven, de kip en garnaal rollen die je besteld hebt horen warm/lauw te zijn omdat ze vers voor je gefrituurd en gerolt zijn. Fijn om te horen dat dit het geval was đŸ˜đŸ‘đŸŒ (Als gefrituurde rollen koud te zijn, dan zijn ze oud)

Iris
24 Juli 2022
Nathalie
24 Juli 2022

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
23 Juli 2022

Weer heerlijk genoten

K
23 Juli 2022

Precies op de afgesproken tijd

E
22 Juli 2022
Paul Borggreve
17 Juli 2022

Heerlijke poke bowl garnaal gegeten! Lekker vers met goede ingrediĂ«nten. Bezorging was 20 min te vroeg maar daar zeuren we niet over 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olena
17 Juli 2022

Verrukkelijk!!

Voskes
17 Juli 2022
W.Kosters
16 Juli 2022

Correcte bezorging, heerlijke sushi

Schothuis
14 Juli 2022

Prima bezorging! Goed en lekker eten! Voor herhaling vatbaar

Karin Grunder
14 Juli 2022

Het smaakte prima! Wel jammer dat we (alweer) geen chilisaus bij de gefrituurde garnalen hadden en degene waar we de sushi aten ook geen chilisaus hadden.

Antwort von Sushi Tubbergen

U heeft bij de saus optie: “geen saus” geselecteerd. Vandaar dat deze niet geleverd wordt

Alice
13 Juli 2022

Weer heerlijk genoten

Paul Borggreve
11 Juli 2022

Heerlijke verse Sushi en netjes op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diane
9 Juli 2022

Was erg lekker, verse ingrediënten en goed van smaak. En nog gratis een bijgerecht gekregen!

Erik
3 Juli 2022
Corine Olde Meule
2 Juli 2022