Bewertungen von Sushi Tubbergen Tubbergen

Neue Beurteilungen

5.0
Trudy Steenbakker
28 Mai 2023
Anoniem
27 Mai 2023

Heerlijke sushi, helaas bleek de beef uitverkocht te zijn. We kregen zoals besteld 3 sushirollen. De beef bleek te zijn vervangen door zalm. Na een belletje terug kregen we een carpacciorol + arretjescake. PRIMA opgelost en we hebben genoten

Maris
27 Mai 2023

Perfect voor elkaar zoals altijd

TB
27 Mai 2023

Was weer super

Marieke van Dongen
27 Mai 2023

Het was weer super zoals altijd!

Paula
27 Mai 2023

De tijd was niet goed, gemaild en zou veranderd worden... dus niet. Mijn dochter had ook besteld als verassi ng voor mij en die had er miet eens sojasaus bij

Annelies
27 Mai 2023

Heerlijk

Marjolein
27 Mai 2023
Marieke
26 Mai 2023

Kwaliteit van het eten was goed Bezorging minder. Deze duurde 50min langer dan de tijd die doorgegeven was. Dit hebben ze na bellen netjes opgelost.

Annelies
26 Mai 2023

Een overheerlijke pokebowl met kip

Fam Monsieurs
20 Mai 2023

De bezorging was iets later al afgesproken, maar netjes gebeld dat ze iets later waren ivm de drukte. Netjes toch, ze kunnen toch ook niet meer als werken. De sushi was heerlijk en mooi verzorgd!

Jupp Oude luttikhuis
20 Mai 2023
Mariska
20 Mai 2023
Petra Punt
14 Mai 2023

Voortreffelijk!!!

Jos Leussink
13 Mai 2023

Kapsalon was niet warm genoeg en patat zacht. Volgens mijn horen daar ook schijfjes in. Dat viel beetje tegen; sushi was prima

Marre
12 Mai 2023
Petra Haarhuis
12 Mai 2023

Heerlijke bowl! Super bezorging.

Sabine Oude Geerdink
11 Mai 2023
Chantal
7 Mai 2023

Was heerlijk!

Joyce
7 Mai 2023

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carlijn Den Drijver
6 Mai 2023

Het was heerlijk, super vers !

Ellen
5 Mai 2023
Kim
1 Mai 2023

Er was een “fout” met de bestelling, maar er was een snelle correcte oplossing. Erg netjes en klantvriendelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonie
29 April 2023

Er was een verkeerde rol in de box gedaan, na een belletje keurig opgelost en werd het juiste bezorgd met een extra toetje erbij.

Martijn
29 April 2023
Lotte
28 April 2023
Marre Eilers
23 April 2023
Martina
22 April 2023

Helaas kwam de bestelling te laat.

Ingo Kroeze
21 April 2023
Marije
21 April 2023

Super lekkere poke bowls

Diane
20 April 2023

Vers en erg lekker. Royale portie

Wiggers
15 April 2023
Jos
15 April 2023

Zoals altijd, precies op tijd, en het heeft uiteraard weer heerlijk gesmaakt, Sushi Tubbergen bedankt.

Marieke Zoutendijk
15 April 2023

Jammer dat jullie nog steeds ons huis zo moeilijk kunnen vinden, ondanks dat we (bijna) wekelijks bestellen en altijd doorgeven waar je precies moet zijn. De bezorger van gisteren kon daar helaas niet mee omgaan en verweet met zijn "blijkbaar niet" ons dat het niet duidelijk genoeg was.

Robin Morshuis
14 April 2023

Super lekker en op tijd geleverd!

Annemiek
9 April 2023

Heerlijke schalen besteld als hapjes. Iedereen was erg verrast en het smaakte geweldig! Bezorging was perfect op tijd. Top!

Carla
8 April 2023

1 woord SUPER!

WN
8 April 2023

De sushi die we hebben gekregen was heerlijk. Ze waren de komkommer maki vergeten. Nummer geveld wat op de bon staat maar niet te bereiken.. voicemail ingesproken maar werden niet terug gebeld. Om verspilling te voorkomen hoefden we geen wasabi, gember en stokjes.. toch volle bak toegevoegd.

Bert
7 April 2023
Gerja Busscher
7 April 2023

Sushi en pokebowl waren weer lekker . Minpuntje: Ik had de pokebowls vooruit besteld, dan zuur om te zien dat er daarna een actie komt , waarbij de pokebowls slechts 8 euro ipv de 14 euro kosten, die ik heb moeten betalen. Mss dat dit nog opgelost kan worden????

Anoniem
7 April 2023

Was supersnel bezorgd

Rma
3 April 2023

Heerlijk iets aan de late kant maar op zondag begrijpelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura Kennedy
1 April 2023
Marre Eilers
31 MĂ€rz 2023
C
27 MĂ€rz 2023

Sushi was super. Wel heel jammer was dat we een kwartier op de pizza moesten wachten die we tegelijk besteld hadden en dezelfde afhaaltijd had. Zou fijn zijn als dat beter afgestemd kan worden.

R Hoving
26 MĂ€rz 2023

De sushi was vers en smaakte heerlijk. Keurig verpakt in mooie presenteer schaaltjes. We hebben genoten.

Margré Nijkamp
25 MĂ€rz 2023

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten 👌

Agnes Tijink
25 MĂ€rz 2023

Heerlijk

Lotte
25 MĂ€rz 2023
Marjo Schothuis
24 MĂ€rz 2023

De 1-persoonsvorm super mix was lekker maar niet helemaal wat ik hoopte. Volgende keer anders bestellen.

Anja van Veldhuizen
24 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten! Super lekker. Als het goed is, had mn dochter bij de Poké bowl zalm om Teriyakisaus gevraagd maar er zat helaas Wasabi mayo in en ik verdraag geen mayo dus die bowl komt mn zoon morgen ophalen.

Pien
23 MĂ€rz 2023

Lekker en vers

Ankie Bijen
20 MĂ€rz 2023

17.00 uur besteld, verwachte bezorging 18.00 uur, bestelling kwam 18.45 pas. Eten heeft wel heerlijk gesmaakt:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
20 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk 👌

A
19 MĂ€rz 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merel
19 MĂ€rz 2023

Lekker eten, maar helaas waren de gyozas koud bij aankomst en hebben we 2 uur moeten wachten, wat we normaal gesproken niet gewend zijn van deze tent :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
18 MĂ€rz 2023

1e keer hier besteld. Zag er goed uit, lekker vers.

ME
12 MĂ€rz 2023

Heerlijk die verse tonijn.

Pouwel
11 MĂ€rz 2023
Marja Bekhuis
11 MĂ€rz 2023

Keurig op tijd en het was weer heerlijk đŸ€©đŸ€©

J. Brugman
11 MĂ€rz 2023
Britt
5 MĂ€rz 2023

Heerlijkk!😍😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
5 MĂ€rz 2023

Grote honger box viel tegen, veel erg kleine maki en niet erg op smaak de rijst. Was krap voor 3 personen. De door ons regelmatig. bestelde poke bowls zijn beduidend veel beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Trudy Steenbakker
5 MĂ€rz 2023

Prima gedaan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adele Tijhuis
5 MĂ€rz 2023

Wij hebben genoten van een heerlijke sushi avond. Een dikke 10

Marieke van Dongebl
4 MĂ€rz 2023

Was erg lekker!

-
4 MĂ€rz 2023

Bezorging was snel en op tijd. De pokebowl was heerlijk alleen viel de sushi vergeleken met de vorige keren tegen helaas!

Ann
3 MĂ€rz 2023

Pokebowl is heerlijk, en enorme portie! Partner heeft de kip wrap dit keer geprobeerd en dat wordt niet de laatste keer. Wij zijn fan!

M.B
26 Februar 2023

Lekkere sushi, fijne app, vriendelijke personeel en leuke acties.

Sanne
24 Februar 2023
Lieke Steggink
24 Februar 2023

We hebben heerlijk gegeten, hadden wel 9 rollen, maar 1 rol was niet de juiste. We hebben de kip mango rol niet gehad.

Veldhuis
13 Februar 2023
NJM
12 Februar 2023

De kwaliteit van de pokebowls gaat achteruit. Waar is bijv. de sushi rijst?

Engbersen
5 Februar 2023

Zo als we gewend zijn. weer super lekker en vers. 👍👍 Een aanwinst voor Dinkelland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonne
5 Februar 2023

Heerlijke zoals altijd!

Joost
4 Februar 2023

Dikke prima! Lekker, vers en op tijd!

Lieke Steggink
1 Februar 2023

Het was weer heerlijk!

Rob
27 Januar 2023

Op de afgesproken tijd klaar en was heerlijk

Erik
27 Januar 2023

Graag lezen. Bestel zonder soya stokjes en gember, maar met wasabi. Maar krijg wel soja en stokjes en geen wasabi.

MB
26 Januar 2023
Mariska
22 Januar 2023

Aardige bezorgster. Eten zoals altijd heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
21 Januar 2023

😋

Cindy
21 Januar 2023

Sushi super, bezorgen duurde erg lang (ruim een half uur later dan aangegeven)

Babet Mentink
15 Januar 2023

Bestelling was iets vertraagd door auto pech. Daarom kortingscode en gratis arretjes cake gekregen, erg vriendelijk! Bedankt ! Sushi was lekker !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanja
15 Januar 2023

Superlekkere sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kempers
14 Januar 2023

Vriendelijke bezorgster en zoals gewoonlijk heerlijke sushi!!

Haarhuis
13 Januar 2023

We hadden aangeven via de website: "zo snel mogelijk" en we kregen het binnen 20 minuten. De Sushi was erg vers en smaakvol. Zeker een aanrader. En wij gaan er vaker bestellen! Bedankt.

Martine
8 Januar 2023

De pokebowl was echt top!!

Martine
8 Januar 2023

Lekkere sushi op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorgster!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kim
7 Januar 2023

Sushi is echt heerlijk! De bezorging doet ook zijn best, maar zijn altijd dik een half uur later dan de tijd die je opgegeven krijgt. Ze zijn altijd wel vriendelijk!

Joost
6 Januar 2023

Snel besteld, goede kwaliteit en smaakvol. Levering was later dan bevestigd, maar hiervoor werden we ruim gecompenseerd met lekkere arretjescake en een tegoedbon. Al met al een positieve ervaring.

Benno
6 Januar 2023

Lekkere sushi maar wel ruim een uur te laat helaas.

Jaspers
5 Januar 2023

's Morgens rond 10.00 bestelling geplaatst om tussen 17.30 en 17.45 af te halen. Bij aankomst was de bestelling NIET gereed maar werd WEL meteen gemaakt. Vers is top maar het is niet dat ik niet te laat besteld heb. Ergo conclusio vind ik dat hier beter na gekeken kan worden. Neemt niet weg dat het eten wel ALTIJD lekker smaakt.

Dennis
5 Januar 2023

Smaakte heerlijk! Tot snel

Ilse
5 Januar 2023

Super vers allemaal

Roy Huls
1 Januar 2022
Carmen
30 Dezember 2022
Marloes
30 Dezember 2022

Mooie opmaak, smaakte heerlijk!

Anita
24 Dezember 2022

Top levering. En was heerlijk

Marc oude Egbrink
24 Dezember 2022

Het was weer heerlijk en het zag er fantastisch uit allemaal

Teun_B
24 Dezember 2022
Boudewijn Geerink
24 Dezember 2022
Carolien Pol
23 Dezember 2022

Goede sushi wat er ook super mooi uitziet! En fijn dat het vanuit Tubbergen voor een klein bedrag naar Borne wordt bezorgd

Ann
23 Dezember 2022

Heerlijk, vers en ruime portie met pokébowl

Linda
18 Dezember 2022
Hensen
18 Dezember 2022

Het is dat jullie pokebowls Ă©cht heel lekker zijn.. vandaag wederom ruim een half uur te laat. De bezorgster was overigens erg vriendelijk. De bijgerechten waren koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renate
18 Dezember 2022

In 1 woord "fantastisch"!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy p
18 Dezember 2022

Super lekkere sushi. Snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maris
18 Dezember 2022
Bram Timmer
17 Dezember 2022

We hadden pokebowl. Deze was rijk gevuld en smaakte heerlijk! Dikke aanrader!!

Peter
16 Dezember 2022
Desiree van Galen
16 Dezember 2022

Geen verbeterpunten. Ga zo door met jullie werk.

Chantal Werger
11 Dezember 2022

Wederom lekker gegeten ..

Elles
11 Dezember 2022

Super fijn om via de app te kunnen bestellen, tijd wanneer het bezorgd wordt kun je zelf inplannen, dat is heel fijn. Eten was er op de afgesproken tijd en het was super lekker!! Wij hebben genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy
8 Dezember 2022

Ik mis de banaansushi, die staat niet meer in het menu. Verder is alles top!

Angeniet
5 Dezember 2022

heel erg lekker en vers. super

Marieke
4 Dezember 2022

De sushi was heerlijk! Verder was alles netjes op tijd klaar en vriendelijk geholpen.

Resi
3 Dezember 2022

Super lekker en super snelle bezorging!

Bekhuis
2 Dezember 2022

Het smaakte uitstekend.

Wouter Oude Geerdink
2 Dezember 2022
Carmen
1 Dezember 2022

Was heerlijk!!

Maris
27 November 2022

Goede kwaliteit en alles goed en netjes verpakt. 1 product was op maar kreeg een vervangend product. Alles was naar wens zoals altijd. Toppers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pam
26 November 2022

Alles was door elkaar geschud. De presentatie is nog een verbeterpunt. Erg veel gebakken uitjes. Jammer van al die mooie producten die verwerkt zijn. Die kOmen hierdoor minder tot hun recht.

Michael
21 November 2022

Droog en prijzig

Antwort von Sushi Tubbergen

De allergieën die u doorgaf waren: Zwanger, melk, soja en glutenvrij. Wij hebben dit zo voor u bereid. Ook konden wij op uw verzoek geen saus gebruiken, met deze aanpassingen wijkt de smaak dan inderdaad af van de gebruikelijke. Onze prijzen zijn in verhouding met andere sushi restaurants in de regio.

Frank
20 November 2022
A.ter Braake
19 November 2022

Veel en erg plakkerige rijst

Marieke
19 November 2022

Mijn bestelling was op tijd klaar en smaakte goed! Voor herhaling vatbaar.

MHM Busscher
14 November 2022

Erg lekker gegeten. Vind wel dat jullie voor gerechtjes met kip toch wel minder mogen vragen dan bijvoorbeeld Zalm of bief. Verder geen commentaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjo Schothuis
13 November 2022

De smaak was uitstekend! Heb er van genoten. Alleen de sushi lag plat en de topping dus op de zijkant. Zal wellicht een goede reden voor zijn maar je pakt ze zo minder makkelijk op.

Ellen
12 November 2022

Top

Jos Leussink
5 November 2022

wij vonden het niet geslaagd om de wasabi en gember alsmede de sojasaus tussen de sushi te vinden. Het was vissen en de bakjes zaten helemaal onder de saus.

Wassink
5 November 2022

Meerdere malen aangegeven dat wij geen eind of beginstukjes willen hebben omdat dit alleen maar rijst is. En wederom krijgen wij dit. Jammer.. Vergeet niet dat er best wel geld voor betaald moet worden. Denk dat wij niet weer bestellen en iets anders zoeken.

Antwort von Sushi Tubbergen

Wij kunnen geen sushi rollen zonder een uiteinde. Dit kan geen enkel sushi restaurant. Als u wil dat we de uiteindes weglaten, wilt u dan maar 6 stuks ontvangen ipv 8 stuks sushi? Wij verzekeren u dat elk stukje sushi inhoud heeft wij zouden nooit alleen rijst leveren.

Robin
4 November 2022

De sushi was erg lekker

Wendy
4 November 2022
Hunder
3 November 2022

Poke Bowl was heerlijk, alleen we hadden coca cola bij besteld, maar er zat cola zero in.

Joost Schippers
31 Oktober 2022
Sterre
31 Oktober 2022

Altijd super lekker! Af en toe foutjes met het leveren maar dit weten ze goed te compenseren!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Engbersen
30 Oktober 2022

Het was weer top👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
30 Oktober 2022

Het was erg lekker en op het aangegeven tijdstip stond alles klaar! Top Service!!

Amke
29 Oktober 2022

Ze waren aan de late kant, gelukkig voor mij geen probleem. Het eten was nog goed warm. De chickenstrips waren wat droog, ben ik niet gewend. Er zat ook een verkeerde saus bij. De andere gerechten waren super goed!

Angeniet
27 Oktober 2022

Heel lekker en vers

Marloes
27 Oktober 2022
Anomiepoes
24 Oktober 2022

Heerlijke sushi. Genoten. Wel alleen de specials besteld. Bezorging stipt op tijd. Tevreden, tot een volgende keer!

Bas
23 Oktober 2022
Mieke
23 Oktober 2022

Mijn bestelling is op het verkeerde huisnummer bezorgd, gelukkig belde de bewoonster op en kon ik het daar ophalen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lotte
21 Oktober 2022

Was top

Alnn
21 Oktober 2022

Heerlijke Pokébol!

Jurgen Boon
17 Oktober 2022

Lekker gegeten en nette oplossing van de klacht van vorige keer klasse👍

Manon Westerink
16 Oktober 2022

Super lekker gegeten

Assink
15 Oktober 2022

Was super lekkere sushi we hadden er meer dan genoeg aan de volgende dag ook nog wat van gegeten toen viel me wel op dat de kleine (standaard) sushi de rijst al erg droog was.maar zeker een aanrader

Chantal
15 Oktober 2022

Heerlijk!

Cindy
15 Oktober 2022

Super lekkere sushi

Irma Kuipers
15 Oktober 2022

Heerlijke sushi bowls, wederom erg van genoten!

Annelie
14 Oktober 2022
Teun
9 Oktober 2022
Maris
9 Oktober 2022

Sushi was goed en lekker alleen jammer dat het heel erg op elkaar gepropt was ipv een grote schaal ervan te maken

E
9 Oktober 2022
Jeroen Peddemors
9 Oktober 2022

We missen de tonijn

Reinerink
8 Oktober 2022

De kwaliteit neemt elke keer toe! Het was weer heerlijk.

Emilio Lopez
8 Oktober 2022

Sehr lecker Zubereitetes Essen. Gerne wieder, vermutlich heute Abend schon :)

Jack rietmeijer
7 Oktober 2022
Boertjes
2 Oktober 2022

Heerlijk vers. Hele vriendelijke bezorgster.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martine
2 Oktober 2022

Wat ik wel gek vond is dat ik tonijn nigiri besteld had maar deze na een telefoontje niet meer leverbaar is en dat er daarom “ maar zalm opgedaan is”. De tonijn is duurder dan de zalm. Ook gek dat als het helemaal niet meer geleverd kan worden je deze nog wel kunt bestellen. De reactie van de dame aan de telefoon vond ik een beetje vreemd alsof dit heel normaal was en een beetje wegwuivend van ja helaas. Verder goede sushi zoals altijd.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hallo Martine, Excuses voor de verandering, de tonijn nigiri is sinds dit weekend permanent uit ons assortiment, voor het prijsverschil van compenseren we je graag! Stuur hiervoor een email naar info@sushitubbergen.nl, dan ontvangt u een tegoedcode!

Bart
1 Oktober 2022

Super snel en smaakvol

Marieke van Dongen
29 September 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd klaar!

Katherine Walsh
25 September 2022
Astrid Wolbert
24 September 2022

Heeelijk verzorgd en de bezorging ook top .

Van Haren
23 September 2022
Paul Borggreve
17 September 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader!

Saskia Staman
17 September 2022

Heerlijk vers! We hebben weer volop genoten van de poke bowls!

Ilse leus
17 September 2022

Cadeaubon gekocht, kan leuker. Niet leuk om te geven.

Antwort von Sushi Tubbergen

Excuses dat de cadeaubon van €10 waar een fleurige sushiroll op staat, die wij in een plastic cadeaubon zakje stoppen in een gratis papieren tasje deden met een menukaart en een gratis maki niet leuk genoeg is om te geven.

Ingmar
12 September 2022

Het was de 1ste keer, en het wat heerlijk!!!

Corine
10 September 2022

Alweer verrassend goed!!!

Lieke Steggink
8 September 2022

Helemaal tevreden, prima op tijd, alleen jammer dat we later zagen dat alle sushirollen 50% korting hadden. We hebben gisteren de bestelling doorgegeven en toen was deze korting nog niet. Misschien iets om in de gaten te houden?

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Lieke, Stuur ons een dm/email en we maken het graag goed met je!

Judith
4 September 2022

Alles was lekker en snel was de bestelling bezorgd! Alleen was de pokebowl zalm zonder zalm. Dat was erg jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Judith, Zou je contact met ons willen opnemen over de pokebowl zonder zalm? We maken het graag goed met je! Groetjes Sushi Tubbergen

Lynn Kattenpoel Oude Heerink
4 September 2022

Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merle
4 September 2022

Heerlijke sushi, op tijd geleverd en goede communicatie

Angeniet
28 August 2022

Samen met mijn vader van 87 sushi gegeten, het was heerlijk en hij had in tijden niet zo lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

❀❀❀

Miranda
28 August 2022

Echt heerlijk en smaakvolle sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
28 August 2022

Voor de 1e keer besteld. Werd netjes op tijd bezorgd in Almelo. Het was erg lekker en alles was vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen

Rachel Maathuis
14 August 2022

Was super lekker en vers!

Mariska
14 August 2022

Super tevreden. Denken met je mee, Bedankt voor het extraatje 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
14 August 2022

Zeer tevreden! Uitmuntende service,eten en bezorging.

Teun
14 August 2022

Heerlijk 👌

Wendy Roelofs
13 August 2022

Heerlijke, verse sushi. Uitgebreide keuze, goede service en contactmogelijkheden. Zeker weer

Famke
12 August 2022

Poke bowls besteld, het was heerlijk, goed qua portie en niet te vet of te zout. Geen last van gehad na de tijd, echt een aanrader!

Han
8 August 2022

Heerlijke sushi opgehaald. Goed verzorgd en erg lekker. In onze groep was waardering voor de rijst die niet te zout was, hoewel enkelen vonden dat er ook wel iets meer smaak (zout en azijn) mocht zijn. Al met al is iedereen in onze groep lovend.

Marloes
7 August 2022

Half uur te laat bezorgd. Wel netjes gecompenseerd door gratis arretjescake bij de bestelling te doen. Kwaliteit van het eten zelf, zeer goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ivo
7 August 2022

Heerlijke sushi! Handig via de app te bestellen en op tijd gereed!

Trudy Steenbakker
6 August 2022
Susan
6 August 2022

Heerlijk verse sushi! Goed verpakt en smaakt voortreffelijk

L Bekhuis
6 August 2022
Jos
31 Juli 2022

Zoals altijd weer Top

Marc oude Egbrink
31 Juli 2022

Heerlijke sushi maar 1 puntje van kritiek het was allemaal afgegarneerd met veel bosui , dat was zeer jammer. Mvg Marc

Judith
30 Juli 2022

Het was heerlijk

Weierink
25 Juli 2022

PRIMA KWALITEIT EN BEZORGING.

Steven
24 Juli 2022

Sushi hoort koud te zijn. Was nu lauw. Was te laat, wel een cadeaubon, dus dat is positief!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hoi Steven, de kip en garnaal rollen die je besteld hebt horen warm/lauw te zijn omdat ze vers voor je gefrituurd en gerolt zijn. Fijn om te horen dat dit het geval was đŸ˜đŸ‘đŸŒ (Als gefrituurde rollen koud te zijn, dan zijn ze oud)

Iris
24 Juli 2022
Nathalie
24 Juli 2022

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
23 Juli 2022

Weer heerlijk genoten

K
23 Juli 2022

Precies op de afgesproken tijd

E
22 Juli 2022
Paul Borggreve
17 Juli 2022

Heerlijke poke bowl garnaal gegeten! Lekker vers met goede ingrediĂ«nten. Bezorging was 20 min te vroeg maar daar zeuren we niet over 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olena
17 Juli 2022

Verrukkelijk!!

Voskes
17 Juli 2022
W.Kosters
16 Juli 2022

Correcte bezorging, heerlijke sushi

Schothuis
14 Juli 2022

Prima bezorging! Goed en lekker eten! Voor herhaling vatbaar

Karin Grunder
14 Juli 2022

Het smaakte prima! Wel jammer dat we (alweer) geen chilisaus bij de gefrituurde garnalen hadden en degene waar we de sushi aten ook geen chilisaus hadden.

Antwort von Sushi Tubbergen

U heeft bij de saus optie: “geen saus” geselecteerd. Vandaar dat deze niet geleverd wordt

Alice
13 Juli 2022

Weer heerlijk genoten

Paul Borggreve
11 Juli 2022

Heerlijke verse Sushi en netjes op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diane
9 Juli 2022

Was erg lekker, verse ingrediënten en goed van smaak. En nog gratis een bijgerecht gekregen!

Erik
3 Juli 2022
Corine Olde Meule
2 Juli 2022
Oude Geerdink
1 Juli 2022

Zeer goed bereid, en heel lekker.

Bisschop
30 Juni 2022

Altijd lekker, snelle bezorging

Hartman
26 Juni 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
26 Juni 2022

Snelle service en heerlijke sushi! Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marieke
25 Juni 2022

Heerlijk vers, super snel geleverd!!

Petra Haarhuis
25 Juni 2022

Echt geweldig!!!!

Gerja Busscher
24 Juni 2022

De poke bowls waren weer heerlijk.

Ilse van Dam
23 Juni 2022

Vers en snel bezorgd! Heerlijk.

Marloes
19 Juni 2022

Het wat verrukkelijk! Goede service.

Trudy Steenbakker
13 Juni 2022

Super tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisa
13 Juni 2022
Marieke
12 Juni 2022

Het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
11 Juni 2022
Brigitte
11 Juni 2022

Erg lekker, vriendelijk personeel

Anke
10 Juni 2022

Geen wasabi, gember en stokjes bij de bestelling gekregen

Antwort von Sushi Tubbergen

Hallo, Als u deze wilt kunt u ze gratis bestellen. Boven aan als eerste gerecht staan ze en u kunt dan doorgeven hoeveel u van elks wilt ontvangen!

Kelly Olde Keizer
7 Juni 2022

Heerlijke sushi!

van der Woning
6 Juni 2022

Was weer heerlijk! En bezorging stipt op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Desi
5 Juni 2022

Top, zoals altijd! Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erm
4 Juni 2022

De Okasan Chicken was heerlijk. Op beide poke bowls zat geen mayo, dit miste ik wel. Ik heb hier over contact met jullie gehad.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hallo Erm, Dat klopt, u had bij beide PokĂ© Bowls specifiek aangeven deze zonder saus te bereiden. Zie de bon of mail van uw bestelling. Op dezelfde plek waar de “zonder saus” optie staat, staan al onze sauzen om uit te kiezen! 😁

Jacqueline
3 Juni 2022

Heerlijk genoten van jullie sushi. Verzorgd, verfijnd , mooi en superlekker! Echt een aanrader đŸ‘ŒđŸŒ

Marieke
3 Juni 2022

Alles was heerlijk, vers en precies op tijd bezorgd. Weer genoten!

Engbersen
30 Mai 2022

Heerlijk gegeten snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
29 Mai 2022
Hans
26 Mai 2022
Else
21 Mai 2022

Goede service, lekkere sushi!

Esther
21 Mai 2022

Heerlijk en mooi op tijd

Gertjan
21 Mai 2022

In verband met de drukte waren ze een half uurtje te laat. Hebben ze netjes over gebeld en een tegoedbon gekregen van 10 euro. Toppertjes

Lantzendorffer
21 Mai 2022

Het was ontzettend lekker! Keurig verzorgd.

Ton Zwartjes
21 Mai 2022

Snelle bezorging en vriendelijk personeel. Alles is mogelijk, er wordt niet star vastgehouden aan de boxen die op de site staan maar je kunt het zelf volop aanpassen.

D Voets
21 Mai 2022

Heerlijk verse sushi 🍣 een echte aanrader voor iedereen. BezorgSTER was op tijd en erg vriendelijk. Keep up the good work! Ik ga zeker nog eens bestellen als ik weer bij m'n vriendin ben. Bezorgen jullie trouwens ook in Enter? Want daar woon ik officieel. Zou mooi zijn ook een keer thuis te kunnen bestellen.

Petra Haarhuis
21 Mai 2022

Keurig gebeld dat ze 10 minuten later waren! Heerlijke sushi!

B.M.E. Teesink
19 Mai 2022

Lekker gegeten, boven verwachting! We waren bang dat de bezorger het adres niet kon vinden maar top! Op tijd afgeleverd!

Annemarie
19 Mai 2022

Heerlijk gegeten en keurig bezorgd op afgesproken tijd en plaats

Brigitte
19 Mai 2022

Heerlijk gegeten, aanrader!

Lianne
15 Mai 2022
Hans
15 Mai 2022
Karin
15 Mai 2022

Super lekker en goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
14 Mai 2022

heerlijk, dit moeten we toch vaker doen!!

Werger
13 Mai 2022

Wederom heerlijke pokebowl besteld en gegeten. Super geregeld!

Sophie
13 Mai 2022
Inge
11 Mai 2022

Ik vind dit toch echt de beste van hier in de buurt! Altijd verzorgd en goede service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten Franken
8 Mai 2022

Heerlijk verse sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mushu
8 Mai 2022

zeer lekker en mooi optijd gebracht.

Esther Wigger
8 Mai 2022
Ronny
7 Mai 2022

Was weer lekker!

Charel
2 Mai 2022
Luuk
1 Mai 2022

18:12 besteld, 19:30 bezorgd
👎

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tubbergen

Hallo! U had voor 19:30 besteld dus fijn om te horen dat we precies op tijd bezorgd hebben 😁. Doordat u in Oldenzaal woont en het op zondag erg druk is in de spits, kunnen wij helaas niet sneller dan de aangegeven tijd bezorgen.

Karin
29 April 2022

Was heerlijk!

Annemarie
28 April 2022

Heerlijk! Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Richard
23 April 2022

Goede verse sushi

Danielle
23 April 2022

Was de eerste keer dat ik hier besteld heb en het was heerlijk!! In de mail stond dat er 17.00 uur bezorgd zou worden en dat was ook zo! Bestel hier zeker weer!

Monique Kruizinga
23 April 2022

Ik had tussen 19.00 en 19.15 besteld en het was er al om 18.40. Toevallig waren we net thuis anders staan jullie voor n dichte deur en hebben wij geen eten. Beetje jammer

Corine
23 April 2022

4e bestelling en wederom tĂłp!!! Complimenten!

Albert
22 April 2022

Nog netjes gebeld dat de bestelling iets later komt dan gepland 👍. Het is altijd afwachten als je voor de eerste keer iets besteld en vooral sushi. Maar top!! Komen zeker terug

Joeri Vrijkorte
22 April 2022
Marscha
20 April 2022
Joy
18 April 2022

Lekkere sushi en vlotte levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Louisa Stavenuiter
16 April 2022

Heerlijke sushi’s en prima prijs kwaliteit verhouding

Maarten
15 April 2022

Was weer genieten.

Mushu
15 April 2022
Gerald
14 April 2022
Erik
11 April 2022
Anoniem
10 April 2022

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oude luttikhuis
9 April 2022

Geen ga zo door

Kim
9 April 2022
R.
8 April 2022

Goed lactosevrij geregeld in overleg

Jos
8 April 2022

As usual, superlekker en mooi op tijd. Ga zo door.

Anke
8 April 2022
Ellen
7 April 2022

Ik had de pokebowl met zalm besteld en die was echt ontzettend lekker! Zeker een aanrader!

Schonewille
3 April 2022
Vera Schleiferboom
2 April 2022

Wat hebben wij genoten. SUPERLEKKER

Saskia
2 April 2022

Heerlijk vers! We hebben genoten!

Mloes
1 April 2022

Super super lekker !!! Aanrader gaan we zeker vaker doen đŸ€—đŸ€—

Henk
1 April 2022

Super lekker

Chantal
1 April 2022

Wederom heerlijk gegeten van de pokebowl. Goede service!! Mooie actie op de vrijdag!!

Harry Brama
27 MĂ€rz 2022

Goede en uitstekend smakende sushi. Snelle en correcte levering.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stef
27 MĂ€rz 2022

Verrassend goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daan
26 MĂ€rz 2022

Lekkere sushi, bezorging mooi op tijd!

Ilse Leus de Witte
25 MĂ€rz 2022

Heerlijk! Prima, vriendelijke bezorging, alles was lekker. Jammer dat er lekkere dingen al een tijdje uitverkocht zijn.

Antwort von Sushi Tubbergen

Dat vinden wij ook jammer! Zodra de Okasan binnen komt houden we een enorme kortingsactie!

Miranda
24 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk en was helemaal op tijd zelfs eerder dan aangegeven. Top

Jos
21 MĂ€rz 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk personeel en kwaliteit

Marjan
20 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi maar wel wat duur in verhouding tot de hoeveelheid.

Marloes
20 MĂ€rz 2022

Erg lekkere sushi die er ook nog eens heel mooi uit ziet. Bezorgd binnen het uur. Dik tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Best