Reviews from Sushi Tubbergen Tubbergen

Recent reviews

5.0
Maris
27 November 2022

Goede kwaliteit en alles goed en netjes verpakt. 1 product was op maar kreeg een vervangend product. Alles was naar wens zoals altijd. Toppers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pam
26 November 2022

Alles was door elkaar geschud. De presentatie is nog een verbeterpunt. Erg veel gebakken uitjes. Jammer van al die mooie producten die verwerkt zijn. Die kOmen hierdoor minder tot hun recht.

Michael
21 November 2022

Droog en prijzig

Reaction from Sushi Tubbergen

De allergieën die u doorgaf waren: Zwanger, melk, soja en glutenvrij. Wij hebben dit zo voor u bereid. Ook konden wij op uw verzoek geen saus gebruiken, met deze aanpassingen wijkt de smaak dan inderdaad af van de gebruikelijke. Onze prijzen zijn in verhouding met andere sushi restaurants in de regio.

Frank
20 November 2022
A.ter Braake
19 November 2022

Veel en erg plakkerige rijst

Marieke
19 November 2022

Mijn bestelling was op tijd klaar en smaakte goed! Voor herhaling vatbaar.

MHM Busscher
14 November 2022

Erg lekker gegeten. Vind wel dat jullie voor gerechtjes met kip toch wel minder mogen vragen dan bijvoorbeeld Zalm of bief. Verder geen commentaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjo Schothuis
13 November 2022

De smaak was uitstekend! Heb er van genoten. Alleen de sushi lag plat en de topping dus op de zijkant. Zal wellicht een goede reden voor zijn maar je pakt ze zo minder makkelijk op.

Ellen
12 November 2022

Top

Jos Leussink
5 November 2022

wij vonden het niet geslaagd om de wasabi en gember alsmede de sojasaus tussen de sushi te vinden. Het was vissen en de bakjes zaten helemaal onder de saus.

Wassink
5 November 2022

Meerdere malen aangegeven dat wij geen eind of beginstukjes willen hebben omdat dit alleen maar rijst is. En wederom krijgen wij dit. Jammer.. Vergeet niet dat er best wel geld voor betaald moet worden. Denk dat wij niet weer bestellen en iets anders zoeken.

Reaction from Sushi Tubbergen

Wij kunnen geen sushi rollen zonder een uiteinde. Dit kan geen enkel sushi restaurant. Als u wil dat we de uiteindes weglaten, wilt u dan maar 6 stuks ontvangen ipv 8 stuks sushi? Wij verzekeren u dat elk stukje sushi inhoud heeft wij zouden nooit alleen rijst leveren.

Robin
4 November 2022

De sushi was erg lekker

Wendy
4 November 2022
Hunder
3 November 2022

Poke Bowl was heerlijk, alleen we hadden coca cola bij besteld, maar er zat cola zero in.

Joost Schippers
31 October 2022
Sterre
31 October 2022

Altijd super lekker! Af en toe foutjes met het leveren maar dit weten ze goed te compenseren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Engbersen
30 October 2022

Het was weer top👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
30 October 2022

Het was erg lekker en op het aangegeven tijdstip stond alles klaar! Top Service!!

Amke
29 October 2022

Ze waren aan de late kant, gelukkig voor mij geen probleem. Het eten was nog goed warm. De chickenstrips waren wat droog, ben ik niet gewend. Er zat ook een verkeerde saus bij. De andere gerechten waren super goed!

Angeniet
27 October 2022

Heel lekker en vers

Marloes
27 October 2022
Anomiepoes
24 October 2022

Heerlijke sushi. Genoten. Wel alleen de specials besteld. Bezorging stipt op tijd. Tevreden, tot een volgende keer!

Bas
23 October 2022
Mieke
23 October 2022

Mijn bestelling is op het verkeerde huisnummer bezorgd, gelukkig belde de bewoonster op en kon ik het daar ophalen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotte
21 October 2022

Was top

Alnn
21 October 2022

Heerlijke Pokébol!

Jurgen Boon
17 October 2022

Lekker gegeten en nette oplossing van de klacht van vorige keer klasse👍

Manon Westerink
16 October 2022

Super lekker gegeten

Assink
15 October 2022

Was super lekkere sushi we hadden er meer dan genoeg aan de volgende dag ook nog wat van gegeten toen viel me wel op dat de kleine (standaard) sushi de rijst al erg droog was.maar zeker een aanrader

Chantal
15 October 2022

Heerlijk!

Cindy
15 October 2022

Super lekkere sushi

Irma Kuipers
15 October 2022

Heerlijke sushi bowls, wederom erg van genoten!

Annelie
14 October 2022
Teun
9 October 2022
Maris
9 October 2022

Sushi was goed en lekker alleen jammer dat het heel erg op elkaar gepropt was ipv een grote schaal ervan te maken

E
9 October 2022
Jeroen Peddemors
9 October 2022

We missen de tonijn

Reinerink
8 October 2022

De kwaliteit neemt elke keer toe! Het was weer heerlijk.

Emilio Lopez
8 October 2022

Sehr lecker Zubereitetes Essen. Gerne wieder, vermutlich heute Abend schon :)

Jack rietmeijer
7 October 2022
Boertjes
2 October 2022

Heerlijk vers. Hele vriendelijke bezorgster.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
2 October 2022

Wat ik wel gek vond is dat ik tonijn nigiri besteld had maar deze na een telefoontje niet meer leverbaar is en dat er daarom “ maar zalm opgedaan is”. De tonijn is duurder dan de zalm. Ook gek dat als het helemaal niet meer geleverd kan worden je deze nog wel kunt bestellen. De reactie van de dame aan de telefoon vond ik een beetje vreemd alsof dit heel normaal was en een beetje wegwuivend van ja helaas. Verder goede sushi zoals altijd.

Reaction from Sushi Tubbergen

Hallo Martine, Excuses voor de verandering, de tonijn nigiri is sinds dit weekend permanent uit ons assortiment, voor het prijsverschil van compenseren we je graag! Stuur hiervoor een email naar info@sushitubbergen.nl, dan ontvangt u een tegoedcode!

Bart
1 October 2022

Super snel en smaakvol

Marieke van Dongen
29 September 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd klaar!

Katherine Walsh
25 September 2022
Astrid Wolbert
24 September 2022

Heeelijk verzorgd en de bezorging ook top .

Van Haren
23 September 2022
Paul Borggreve
17 September 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader!

Saskia Staman
17 September 2022

Heerlijk vers! We hebben weer volop genoten van de poke bowls!

Ilse leus
17 September 2022

Cadeaubon gekocht, kan leuker. Niet leuk om te geven.

Reaction from Sushi Tubbergen

Excuses dat de cadeaubon van €10 waar een fleurige sushiroll op staat, die wij in een plastic cadeaubon zakje stoppen in een gratis papieren tasje deden met een menukaart en een gratis maki niet leuk genoeg is om te geven.

Ingmar
12 September 2022

Het was de 1ste keer, en het wat heerlijk!!!

Corine
10 September 2022

Alweer verrassend goed!!!

Lieke Steggink
8 September 2022

Helemaal tevreden, prima op tijd, alleen jammer dat we later zagen dat alle sushirollen 50% korting hadden. We hebben gisteren de bestelling doorgegeven en toen was deze korting nog niet. Misschien iets om in de gaten te houden?

Reaction from Sushi Tubbergen

Hoi Lieke, Stuur ons een dm/email en we maken het graag goed met je!

Judith
4 September 2022

Alles was lekker en snel was de bestelling bezorgd! Alleen was de pokebowl zalm zonder zalm. Dat was erg jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi Tubbergen

Hoi Judith, Zou je contact met ons willen opnemen over de pokebowl zonder zalm? We maken het graag goed met je! Groetjes Sushi Tubbergen

Lynn Kattenpoel Oude Heerink
4 September 2022

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merle
4 September 2022

Heerlijke sushi, op tijd geleverd en goede communicatie

Angeniet
28 August 2022

Samen met mijn vader van 87 sushi gegeten, het was heerlijk en hij had in tijden niet zo lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi Tubbergen

❤️❤️❤️

Miranda
28 August 2022

Echt heerlijk en smaakvolle sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
28 August 2022

Voor de 1e keer besteld. Werd netjes op tijd bezorgd in Almelo. Het was erg lekker en alles was vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen

Rachel Maathuis
14 August 2022

Was super lekker en vers!

Mariska
14 August 2022

Super tevreden. Denken met je mee, Bedankt voor het extraatje 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
14 August 2022

Zeer tevreden! Uitmuntende service,eten en bezorging.

Teun
14 August 2022

Heerlijk 👌

Wendy Roelofs
13 August 2022

Heerlijke, verse sushi. Uitgebreide keuze, goede service en contactmogelijkheden. Zeker weer

Famke
12 August 2022

Poke bowls besteld, het was heerlijk, goed qua portie en niet te vet of te zout. Geen last van gehad na de tijd, echt een aanrader!

Han
8 August 2022

Heerlijke sushi opgehaald. Goed verzorgd en erg lekker. In onze groep was waardering voor de rijst die niet te zout was, hoewel enkelen vonden dat er ook wel iets meer smaak (zout en azijn) mocht zijn. Al met al is iedereen in onze groep lovend.

Marloes
7 August 2022

Half uur te laat bezorgd. Wel netjes gecompenseerd door gratis arretjescake bij de bestelling te doen. Kwaliteit van het eten zelf, zeer goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivo
7 August 2022

Heerlijke sushi! Handig via de app te bestellen en op tijd gereed!

Trudy Steenbakker
6 August 2022
Susan
6 August 2022

Heerlijk verse sushi! Goed verpakt en smaakt voortreffelijk

L Bekhuis
6 August 2022
Jos
31 July 2022

Zoals altijd weer Top

Marc oude Egbrink
31 July 2022

Heerlijke sushi maar 1 puntje van kritiek het was allemaal afgegarneerd met veel bosui , dat was zeer jammer. Mvg Marc

Judith
30 July 2022

Het was heerlijk

Weierink
25 July 2022

PRIMA KWALITEIT EN BEZORGING.

Steven
24 July 2022

Sushi hoort koud te zijn. Was nu lauw. Was te laat, wel een cadeaubon, dus dat is positief!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi Tubbergen

Hoi Steven, de kip en garnaal rollen die je besteld hebt horen warm/lauw te zijn omdat ze vers voor je gefrituurd en gerolt zijn. Fijn om te horen dat dit het geval was 😁👍🏼 (Als gefrituurde rollen koud te zijn, dan zijn ze oud)

Iris
24 July 2022
Nathalie
24 July 2022

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice
23 July 2022

Weer heerlijk genoten

K
23 July 2022

Precies op de afgesproken tijd

E
22 July 2022
Paul Borggreve
17 July 2022

Heerlijke poke bowl garnaal gegeten! Lekker vers met goede ingrediënten. Bezorging was 20 min te vroeg maar daar zeuren we niet over 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olena
17 July 2022

Verrukkelijk!!

Voskes
17 July 2022
W.Kosters
16 July 2022

Correcte bezorging, heerlijke sushi

Schothuis
14 July 2022

Prima bezorging! Goed en lekker eten! Voor herhaling vatbaar

Karin Grunder
14 July 2022

Het smaakte prima! Wel jammer dat we (alweer) geen chilisaus bij de gefrituurde garnalen hadden en degene waar we de sushi aten ook geen chilisaus hadden.

Reaction from Sushi Tubbergen

U heeft bij de saus optie: “geen saus” geselecteerd. Vandaar dat deze niet geleverd wordt

Alice
13 July 2022

Weer heerlijk genoten

Paul Borggreve
11 July 2022

Heerlijke verse Sushi en netjes op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diane
9 July 2022

Was erg lekker, verse ingrediënten en goed van smaak. En nog gratis een bijgerecht gekregen!

Erik
3 July 2022
Corine Olde Meule
2 July 2022
Oude Geerdink
1 July 2022

Zeer goed bereid, en heel lekker.

Bisschop
30 June 2022

Altijd lekker, snelle bezorging

Hartman
26 June 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
26 June 2022

Snelle service en heerlijke sushi! Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
25 June 2022

Heerlijk vers, super snel geleverd!!

Petra Haarhuis
25 June 2022

Echt geweldig!!!!

Gerja Busscher
24 June 2022

De poke bowls waren weer heerlijk.

Ilse van Dam
23 June 2022

Vers en snel bezorgd! Heerlijk.

Marloes
19 June 2022

Het wat verrukkelijk! Goede service.

Trudy Steenbakker
13 June 2022

Super tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
13 June 2022
Marieke
12 June 2022

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
11 June 2022
Brigitte
11 June 2022

Erg lekker, vriendelijk personeel

Anke
10 June 2022

Geen wasabi, gember en stokjes bij de bestelling gekregen

Reaction from Sushi Tubbergen

Hallo, Als u deze wilt kunt u ze gratis bestellen. Boven aan als eerste gerecht staan ze en u kunt dan doorgeven hoeveel u van elks wilt ontvangen!

Kelly Olde Keizer
7 June 2022

Heerlijke sushi!

van der Woning
6 June 2022

Was weer heerlijk! En bezorging stipt op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desi
5 June 2022

Top, zoals altijd! Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erm
4 June 2022

De Okasan Chicken was heerlijk. Op beide poke bowls zat geen mayo, dit miste ik wel. Ik heb hier over contact met jullie gehad.

Reaction from Sushi Tubbergen

Hallo Erm, Dat klopt, u had bij beide Poké Bowls specifiek aangeven deze zonder saus te bereiden. Zie de bon of mail van uw bestelling. Op dezelfde plek waar de “zonder saus” optie staat, staan al onze sauzen om uit te kiezen! 😁

Jacqueline
3 June 2022

Heerlijk genoten van jullie sushi. Verzorgd, verfijnd , mooi en superlekker! Echt een aanrader 👌🏼

Marieke
3 June 2022

Alles was heerlijk, vers en precies op tijd bezorgd. Weer genoten!

Engbersen
30 May 2022

Heerlijk gegeten snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
29 May 2022
Hans
26 May 2022
Else
21 May 2022

Goede service, lekkere sushi!

Esther
21 May 2022

Heerlijk en mooi op tijd

Gertjan
21 May 2022

In verband met de drukte waren ze een half uurtje te laat. Hebben ze netjes over gebeld en een tegoedbon gekregen van 10 euro. Toppertjes

Lantzendorffer
21 May 2022

Het was ontzettend lekker! Keurig verzorgd.

Ton Zwartjes
21 May 2022

Snelle bezorging en vriendelijk personeel. Alles is mogelijk, er wordt niet star vastgehouden aan de boxen die op de site staan maar je kunt het zelf volop aanpassen.

D Voets
21 May 2022

Heerlijk verse sushi 🍣 een echte aanrader voor iedereen. BezorgSTER was op tijd en erg vriendelijk. Keep up the good work! Ik ga zeker nog eens bestellen als ik weer bij m'n vriendin ben. Bezorgen jullie trouwens ook in Enter? Want daar woon ik officieel. Zou mooi zijn ook een keer thuis te kunnen bestellen.

Petra Haarhuis
21 May 2022

Keurig gebeld dat ze 10 minuten later waren! Heerlijke sushi!

B.M.E. Teesink
19 May 2022

Lekker gegeten, boven verwachting! We waren bang dat de bezorger het adres niet kon vinden maar top! Op tijd afgeleverd!

Annemarie
19 May 2022

Heerlijk gegeten en keurig bezorgd op afgesproken tijd en plaats

Brigitte
19 May 2022

Heerlijk gegeten, aanrader!

Lianne
15 May 2022
Hans
15 May 2022
Karin
15 May 2022

Super lekker en goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
14 May 2022

heerlijk, dit moeten we toch vaker doen!!

Werger
13 May 2022

Wederom heerlijke pokebowl besteld en gegeten. Super geregeld!

Sophie
13 May 2022
Inge
11 May 2022

Ik vind dit toch echt de beste van hier in de buurt! Altijd verzorgd en goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kirsten Franken
8 May 2022

Heerlijk verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mushu
8 May 2022

zeer lekker en mooi optijd gebracht.

Esther Wigger
8 May 2022
Ronny
7 May 2022

Was weer lekker!

Charel
2 May 2022
Luuk
1 May 2022

18:12 besteld, 19:30 bezorgd…👎

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi Tubbergen

Hallo! U had voor 19:30 besteld dus fijn om te horen dat we precies op tijd bezorgd hebben 😁. Doordat u in Oldenzaal woont en het op zondag erg druk is in de spits, kunnen wij helaas niet sneller dan de aangegeven tijd bezorgen.

Karin
29 April 2022

Was heerlijk!

Annemarie
28 April 2022

Heerlijk! Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Richard
23 April 2022

Goede verse sushi

Danielle
23 April 2022

Was de eerste keer dat ik hier besteld heb en het was heerlijk!! In de mail stond dat er 17.00 uur bezorgd zou worden en dat was ook zo! Bestel hier zeker weer!

Monique Kruizinga
23 April 2022

Ik had tussen 19.00 en 19.15 besteld en het was er al om 18.40. Toevallig waren we net thuis anders staan jullie voor n dichte deur en hebben wij geen eten. Beetje jammer

Corine
23 April 2022

4e bestelling en wederom tóp!!! Complimenten!

Albert
22 April 2022

Nog netjes gebeld dat de bestelling iets later komt dan gepland 👍. Het is altijd afwachten als je voor de eerste keer iets besteld en vooral sushi. Maar top!! Komen zeker terug

Joeri Vrijkorte
22 April 2022
Marscha
20 April 2022
Joy
18 April 2022

Lekkere sushi en vlotte levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louisa Stavenuiter
16 April 2022

Heerlijke sushi’s en prima prijs kwaliteit verhouding

Maarten
15 April 2022

Was weer genieten.

Mushu
15 April 2022
Gerald
14 April 2022
Erik
11 April 2022
Anoniem
10 April 2022

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oude luttikhuis
9 April 2022

Geen ga zo door

Kim
9 April 2022
R.
8 April 2022

Goed lactosevrij geregeld in overleg

Jos
8 April 2022

As usual, superlekker en mooi op tijd. Ga zo door.

Anke
8 April 2022
Ellen
7 April 2022

Ik had de pokebowl met zalm besteld en die was echt ontzettend lekker! Zeker een aanrader!

Schonewille
3 April 2022
Vera Schleiferboom
2 April 2022

Wat hebben wij genoten. SUPERLEKKER

Saskia
2 April 2022

Heerlijk vers! We hebben genoten!

Mloes
1 April 2022

Super super lekker !!! Aanrader gaan we zeker vaker doen 🤗🤗

Henk
1 April 2022

Super lekker

Chantal
1 April 2022

Wederom heerlijk gegeten van de pokebowl. Goede service!! Mooie actie op de vrijdag!!

Harry Brama
27 March 2022

Goede en uitstekend smakende sushi. Snelle en correcte levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stef
27 March 2022

Verrassend goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
26 March 2022

Lekkere sushi, bezorging mooi op tijd!

Ilse Leus de Witte
25 March 2022

Heerlijk! Prima, vriendelijke bezorging, alles was lekker. Jammer dat er lekkere dingen al een tijdje uitverkocht zijn.

Reaction from Sushi Tubbergen

Dat vinden wij ook jammer! Zodra de Okasan binnen komt houden we een enorme kortingsactie!

Miranda
24 March 2022

Was weer heerlijk en was helemaal op tijd zelfs eerder dan aangegeven. Top

Jos
21 March 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk personeel en kwaliteit

Marjan
20 March 2022

Heerlijke sushi maar wel wat duur in verhouding tot de hoeveelheid.

Marloes
20 March 2022

Erg lekkere sushi die er ook nog eens heel mooi uit ziet. Bezorgd binnen het uur. Dik tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Morssink
19 March 2022

Super lekkere Sushi! De bestelling was wat te laat maar werd super opgelost!

Mirella
19 March 2022

Pokebowl was heerlijk

*
19 March 2022
Chantal
19 March 2022

Goede service, simpel te bestellen via de site én wederom heerlijk gegeten!

Rick
18 March 2022

Heerlijke poke bowls en sushi 🙏

Monique
18 March 2022
Ursula van Dam
17 March 2022

Goed en erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar

Ellen
14 March 2022

precies op tijd!!! was erg lekker weer :) en de acties die jullie hebben zijn ook top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
12 March 2022

Erg lekker

Kirsten Franken
12 March 2022

Heerlijke, verse sushi! Top kwaliteit!

Rob
12 March 2022

Buitengewoon lekker, voor herhaling vatbaar!

Luuk
11 March 2022
Irma Rolink
11 March 2022

Super lekker, voor herhaling vatbaar.

Melissa
11 March 2022

Vorige keer verkeerde bestelling gehad en een aantal dingen die niet goed gedraaid waren, super met de feedback omgegaan en deze keer was het perfect!

Alice
7 March 2022

Weer heerlijk genoten van de sushi

Patrick
7 March 2022

Zoals altijd heerlijke Sushi oet Tubbig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole Lammerink
6 March 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was een klein beetje aan de late kant, maar daardoor gekregen we een waardebon van 10 euro! Super netjes!!

Kim
6 March 2022
Egberts
6 March 2022
Bart
6 March 2022
Marielle
6 March 2022

Voor een paar weken terug sushi besteld, ivm een stroomstoring was de rijst niet gaar, super netjes opgelost met een kortingscode. Gisteren sushi besteld, het was weer super lekker!!

Anke
6 March 2022
Desiree van Galen
5 March 2022

Bezorgen kon iets sneller.

Manon
5 March 2022
M Koopman
5 March 2022
Marieke
5 March 2022

Geweldige sushi. Ontzettend lekker en vers. Genieten!

rob lamberts
4 March 2022
Marloes
4 March 2022

Heerlijke sushi

Marijn
4 March 2022

Heerlijk gegeten!

Anita
27 February 2022
Anoniem
27 February 2022

De sushi was weer zoals altijd hartstikke lekker! En de bezorging is eveneens goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babeth
27 February 2022

Heerlijk gesmaakt! Top

Cindy
27 February 2022

Geweldige sushi, volgens tijd bezorgd

Morssink
26 February 2022

De smaak was goed, en het zag er mooi uit! Bestelling was was later dan de planning maar jullie kwamen zelf met een wel gemeend dat excuus en we kregen een kortingbon voor de volgende keer!

Josine
26 February 2022

Heerlijk gegeten! Super-sushi :)

Erik
26 February 2022

De vrijmibowl is bij ons vrij standaard. smaken altijd goed. Alleen de portie wisselt nog al. Deze week waren ze weer wat kleiner.

Jon
25 February 2022
Wendy
25 February 2022
Lis
25 February 2022

Super geregeld en snel en optijd bezorgd

ECM van Alst - Wiefferink
24 February 2022

Weer ontzettend heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

M. Vennegoor
24 February 2022

1e keer besteld en super lekker gegeten. Top!

Sanne
21 February 2022

Het was wederom erg lekker. We hadden er ook een sushi bij om te proberen en die smaakte ook erg goed. Enige wat ik jammer vond is dat we de dessertbox hadden besteld, (ik vind met name de worteltaart erg lekker) en die zat er niet in. Er zat wat anders in dan op de site stond, wel jammer want ik had er appelcake bijbesteld en die zat er dus al in.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liesbeth
20 February 2022

Smaak door wrslk versheid maar ook een krokantje etc. erg goed...was de 1e keer maar kom zeker snel weer!

Ilse Leus de Witte
20 February 2022

3e keer dat we bestellen… We vinden het elke keer weer heerlijk. Netjes verpakt, vriendelijke bezorging. Jammer dat de Okasan & Sobo niet leverbaar is, dat zijn onze favorieten. 4 specials box: heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
20 February 2022
Wendy Jansink
19 February 2022

Super snelle bezorging, gewoon een half uurtje eerder !! Top

Jon
19 February 2022

👍👍👍

Dees
18 February 2022

Top, zoals altijd!

Natascha Fortkamp
18 February 2022

Heerlijk verse poke bowl. Zalig 😋

Cindy
18 February 2022

Top, heerlijk verse sushi en salade

Leonie
18 February 2022

Smaakte weer super! En goede service!

Esther
15 February 2022

Super website, dito sushi.. voor herhaling vatbaar....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janine
14 February 2022
Jon
14 February 2022

Heerlijke sushi, bezorging was iets later, dat werd goedgemaakt met een lekker stuk arretjescake dat we erbij kregen. Het wachten waard 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerald
13 February 2022
Werner Sauer
13 February 2022

Heerlijk!

Ellen
13 February 2022
Marjo Schothuis
12 February 2022

De bestelde Exclusieve Dragon Special was heerlijk. Heb er van genoten. Kreeg zelfs een gratis roll erbij met pannenkoek om te proberen. Hou zelf niet van pannenkoek maar mijn man vond het lekker!

Van Haren
12 February 2022
Rekers
12 February 2022

Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke dame. Eten was heerlijk!

Sharon Loohuis
12 February 2022

Dit was voor ons de 1e bestelling bij Sushi Tubbergen, geen negatieve opmerkingen. Lekkere sushi, en nette bezorging. We bestellen zeker een keer weer!

Bekhuis
12 February 2022

Stipt op tijd en erg van genoten👍Top

Leonie
12 February 2022

Heerlijk!!

Jon
11 February 2022

De pokebowls waren weer héérlijk 👌

Brigit
11 February 2022

Het was weer super lekker!!!!

Pouwel
11 February 2022

Erg lekker en goede hoeveelheid

Monique Mc Lynn
11 February 2022

Pokebowl vinden we super lekker, de sushi mag soms wel wat beter… Tis wel altijd heerlijk vers

Chris
10 February 2022
Carmen oosterik
7 February 2022

Super dat ze even belden over de glutenvrije bestelling. Dit keer was hier veel aandacht aan besteed en smaakte het heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronny
6 February 2022

Aangenaam verrast. We waren wat huiverig, maar mooi strak gerold en goed op smaak.

Valerie
6 February 2022
Hilde
6 February 2022
.
5 February 2022
Naomi
5 February 2022

het was super lekker 😍😍😍

Schröder
5 February 2022
Jeannette
5 February 2022

Wederom heerlijk!

Judith Kamphuis
5 February 2022

Compliment: hoewel de sushi iets later werd bezorgd dan aangegeven, werd ik hierover netjes gebeld.

José
4 February 2022

De sushi was erg lekker en wat wat een gemak dat het thuis bezorgd wordt.

Gerja Busscher
4 February 2022

De pokebowls waren weer lekker

Marieke
4 February 2022

Geweldige verse, smaakvolle pokebowls. En een super leuke actie op de vrijdagavond! Wij zijn groot fan!

TOP TOP
4 February 2022

gewoon goed en lekker! en als er wat is wordt het super opgelost. Heerlijk deze service :) Ik ben fan

Ellen Harink
3 February 2022

Wat was het weer ontzettend lekker! Complimenten!!

Emily
3 February 2022

Altijd lekker, bestellen regelmatig, als het iets langer duurt wordt er altijd netjes gebeld! Top

Marit
3 February 2022
Dennis
3 February 2022

Eten was heerlijk! Alleen jammer dat ik bijna 3kwartier moest wachten binnen.

J
30 January 2022

Heerlijke sushi, ondanks dat ik 5 losse rollen had besteld ivm een aanbieding, toch mooi opgemaakt op een schaal. De special rollen worden iedere keer beter! Bezorging was ook weer stipt optijd! Complimenten.

jan
29 January 2022

was zeer goed

Kuipers
24 January 2022

Heerlijk gegeten. Mooi opgemaakt en keurig op tijd gebracht.

Kuip6
23 January 2022
Danielle
23 January 2022

Het was heerlijk!!!

Sabrina
23 January 2022

Het was heerlijk!

Rian
23 January 2022

Top, ‘het dorp’ doet hiermee niet onder voor ‘de grote stad’ volgens m’n vrienden, compliment dus! 😋 Alleen volgende keer 4 paar stokjes (60 stuks) nu had er eentje een excuus om met een vork te eten😉

Ingrid Hofste
22 January 2022

Voor t eerst sushi gegeten. Erg lekker, super vers ! Wij vinden het lekker als hapje, niet als avondeten.... had er een bouillon soepje bij gemaakt.

Margriet
21 January 2022

Lekker en keurig op tijd bezorgd!

Gerald
20 January 2022

Eerste keer besteld bij sushi Tubbergen en het was heerlijk toppie

R
16 January 2022

Lekkere sushi, maar wel wat aan de dure kant. Bezorging was eerder dan de afgesproken tijd, fijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice
16 January 2022

Ook aan de kids is gedacht. De pannenkoeken sushi was echt een succes. Voor grote kids zou ik er twee bestellen, mochten ze geen gewone sushi lusten. Die trouwens ontzettend heerlijk waren.

Marloes
16 January 2022
Joyce
16 January 2022

Het is er altijd goed👊🏼👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Heerink
16 January 2022

Heerlijk, de pokebowl zeker genoeg voor 1 persoon..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haamberg
15 January 2022
Else
15 January 2022
Monique
15 January 2022

Heerlijke sushi!

Ek
14 January 2022

Beetje laat maar meer dan goedgemaakt met tegoedbon en de sushi

Anke Wassens
14 January 2022

Erg lekker, voldoende, bezorging was uitstekend!

Joyce
14 January 2022

Pokebowl waren heerlijk

Ilse
14 January 2022

Mooi op tijd en heerlijke sushi

Hans
14 January 2022
Verver
8 January 2022

Ik vond de Sushi erg lekker en verrassend.

Leonie
7 January 2022
Brigit
7 January 2022

Super lekkere sushi!!!

Dave
7 January 2022

Fijn dat jullie ook in Denekamp bezorgen het smaakte heerlijk

Daniëlle
6 January 2022

Heerlijke sushi, keurig op de afgesproken tijd gebracht!

Lisanne
3 January 2022

Smaakte goed! 👍

ursula
3 January 2022