Beoordelingen van Sushi Tubbergen Tubbergen

Recente recensies

5.0
Loes
25 oktober 2021

Normaal super te spreken over de snelheid van levering en kwaliteit van de sushi. Echter was het gisteren minder goed geregeld. Uur langer gewacht dan de afgesproken besteltijd. Toen de sushi er eenmaal was, waren de soyasaus, gember, wasabi en stokjes niet meegeleverd helaas. Als compensatie voor de lange wachttijd was er wel een waardebon bijgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel
25 oktober 2021

Vers, lekker van smaak en goed verzorgd. Vond alleen 1 klein potje Wasabi en gember wat weinig voor 3 rollen, 2 personen. Bezorgen ook top en perfect op tijd.

Ivanka
24 oktober 2021

Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoes
24 oktober 2021

Prima sushi , met name de specials ! Stipt op tijd bezorgd !

Marieke
23 oktober 2021

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de bestelling keurig op tijd. Tot de volgende keer!

Lous
22 oktober 2021

Heerlijk! Er mag van mij wel wat meer soorten sushi komen wat niet gefrituurd is. Maar erg lekker en fijn dat er bij ons nu ook sushi wordt bezorgd :)

Marieke
21 oktober 2021

Prijzig maar dat is altijd zo met sushi, het was heerlijk! Vooral die kip teriyaki!! En leuk dat jullie altijd verschillende acties hebben.

Herma
21 oktober 2021

Het was heerlijk, misschien handig om te benoemen welke sausjes erbij waren op een briefje!

C.
21 oktober 2021

Super lekker en op tijd geleverd! Zeer tevreden en wij zullen zeker vaker gaan bestellen.

Droste
18 oktober 2021

Dank voor de goede service en heerlijke sushi. Zoals vanouds. HG familie Droste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Fraay - Krol
17 oktober 2021

Wauw weer een heerlijke maaltijd pokebowls. Ook als het helemaal in Almelo word bezorgd. Dankje wel voor de goede service en heerlijk eten. Tip: misschien een sticker plakken op de deksels zodat je weet welke pokebowl het is. Garnalen en kip zijn moeilijk uit elkaar te halen kwa uiterlijk. moest eerst proeven. Hahaha. Tot snel en nogmaals bedankt

Amber Horst
17 oktober 2021
Ilse
16 oktober 2021

Mooi op tijd en heerlijke poke bowls

Anouk
16 oktober 2021

PokéBowl extra zalm besteld, waanzinnig 😋

Wendy Waayer
15 oktober 2021

Het was weer erg heerlijk en super snel bezorgd.

Leonie
15 oktober 2021

Echtbsuperlekker

Anouk van der Velde
15 oktober 2021

Spice, was erg pittig en uitgeschoten op de sushi ernaast. Maar verder echt top!! Hebben genoten!

Karina
15 oktober 2021

Onze eerste poké bowl smaakte voortreffelijk!

Kirsten
11 oktober 2021

Goeie sushi, ruime keuze en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rb
11 oktober 2021

Heerlijk genoten van hele verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja Kemerink
11 oktober 2021

Bestelling was een uur te laat ,we moesten zelf weg dus niet mee kunnen eten ,de rest vond het heerlijk ,complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Wij hebben u een bericht ter compensatie gestuurd.

N. Fraay - Krol
10 oktober 2021

Heb een nieuwe verslaving bij, jullie pokebowls. Altijd als ik op vrijdagavond moet werken bestel ik een pokebowl. Zoooo lekker en een goede service, lieve bezorgers en als je een opmerking zet ibij je bestelling houden jullie ook äan. Top!!

Dianne
10 oktober 2021

Was prima......smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Amber Horst
9 oktober 2021

Was weer super!!

Maud
8 oktober 2021

Super bezorging, en enorm lekkere sushi. ✨✨✨

Wendy
7 oktober 2021

Bezorger was de zalm vergeten, ze is terug gereden om deze als nog te bezorgen incl een extraatje als excuses Erg goed opgelost.

D
5 oktober 2021
Marloes
4 oktober 2021

Heerlijke poke bowl zalm 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
4 oktober 2021

Was heerlijk en op tijd, niks op aan te merken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
3 oktober 2021

As always, spot on, delicious.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy Krone
2 oktober 2021

Heerlijk 👌💯

Erik
2 oktober 2021

Enigste min puntje: We miste deze week de eetstokjes ... Voor de rest is het iedere week weer genieten en goed begin van ons weekend :)

Renate
2 oktober 2021

Zowel de poke Niels als de boxen waren top! Heerlijk vers!

Martine
1 oktober 2021

Netjes op tijd en lekkere Sushi!

Marieke
1 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Tessa
30 september 2021

Super lekkere sushi, goede prijs, snelle bezorging!

Leus
28 september 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carissa Haamberg
27 september 2021

Kwaliteit prima. Bezorging kwam te laat maar bezorger maakte direct excuses en er zat een gratis toetje bij. Helemaal prima en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
26 september 2021

Voor de eerste keer besteld, maar wat lekker! En zo fijn dat er in lattrop bezorgd word, echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
26 september 2021
Daniëlle
26 september 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Maik
25 september 2021
Ellen
24 september 2021

moet echt eerlijk zeggen, was super!

Trudy Steenbakker
23 september 2021

De pokebowl was super lekker

Reinerink
23 september 2021
Marije
20 september 2021

Heerlijke sushi voor een redelijke prijs. En hoe fijn is het om het bezorgd te krijgen in de dorpen. Dat is echt fantastisch!

Rachel
19 september 2021
Dominique
19 september 2021
Anne
18 september 2021

Sushi was erg lekker! Kreeg extra gasten die mee aten en om die reden 2 bestellingen geplaatst. Kreeg als extra arretjescake voor de dubbele bezorgkosten. Super service!

remco wiefferink
18 september 2021

Was erg vers heerlijk gewoon de verschillende smaak sensatie's Bezorger was mooi op tijd zelfs nog 10min eerder dan aangegeven Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen

Agnes
17 september 2021

Super lekkere pokebowl

Chantal
14 september 2021

Heerlijke Sushi! Ik heb hier nu 2 keer besteld. Beide keren een poke bowl. Ondanks dat het met de bestelling niet helemaal goed was gegaan, toch 5 sterren. Ze hebben dit namelijk erg goed opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
14 september 2021

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ani
12 september 2021

Super lekkere sushi en mega vriendelijke bezorgers!

Patrick
12 september 2021
Karin
11 september 2021

Met veel zorg bereid. Heel veel variatie. We hebben met de vriendinnen echt genoten.

Ellen Janmaat
11 september 2021

Het was heeeerlijk.Zeker voor herhaling vatbaar.Top

Gea
11 september 2021

Weer heerlijke sushi. En op afgesproken tijd bezorgd.

Mirte
10 september 2021
Reinerink
10 september 2021
Leonie Roelink
6 september 2021

Echt helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
5 september 2021

Het was er 25 min later dan aangegeven was maar tjonge wat was de poke bowl zalm ontzettend lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Fraay - Krol
5 september 2021

Makkelijk bestelling plaatsen via de site, word netjes op tijd bezorgd. Mijn pokebowl was weer lekker vers en heerlijk. Dank jullie we

Wendy
4 september 2021

Top kwaliteit!!!

Jeroen Zwijnenberg
3 september 2021
Ilse
3 september 2021
Eric
2 september 2021

Wij hebben weer heerlijk genoten van de super sushi, mooi op tijd geleverd en lekker vers!!

Britt
30 augustus 2021

Het is heerlijke sushi! En heel erg fijn dat jullie bezorgen :) Verbeterpunten: probeer de bezorgtijd na te streven (uur te laat) of laat in ieder geval iets horen als het veel langer gaat duren, vergeet de stokjes en de wasabi en soja niet, waarvan bij bestellen staat dat je die bij elke bestelling krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Britt, hartelijk dank voor je reactie! Wij doen ons best hiervoor! Zou je een WhatsApp willen sturen naar 0619118567? Wij bieden je graag een sushitegoed aan! 😁

Anita
29 augustus 2021

Eten was prima maar helaas al bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
29 augustus 2021
Daphne
29 augustus 2021

Heerlijke sushi. Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
29 augustus 2021

Heerlijk 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
29 augustus 2021

Het was heerlijk en vers! We hebben wederom genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schleiferboom
29 augustus 2021

Bezorger was een uur over tijd. Heeft zich netjes verontschuldigd. Alles super opgelost. De poké bowls waren super zalig. Onze complimenten

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Schleiferboom, hartelijk dank voor je reactie! Wij doen ons best hiervoor! Zou je een WhatsApp willen sturen naar 0619118567? Wij bieden je graag een sushitegoed aan! 😁

Jos
28 augustus 2021

Zoals altijd top kwaliteit, lekker genieten

Mir
28 augustus 2021

Wij hadden de luxe box en nog wat losse dingen. Allemaal super lekker en op tijd geleverd. Ook de carrot cake en arretjes cake smaakten goed. Enige tip die ik zou kunnen bedenken is om aan te geven hoeveel wasabi en sojasaus je erbij krijgt. Had namelijk extra besteld terwijl dat absoluut niet nodig was 😊. Kortom heerlijk!

B.Stopel
27 augustus 2021

Heerlijk.!!

Linda
27 augustus 2021

Goede kwaliteit, vers en smaken goed op elkaar afgestemd. Rijk gevulde poke bowl. Kom zeker terug!

Lien Haverkort
22 augustus 2021

Volgende keer graag een beetje meer gember.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Lien! Als u dit aan zou willem geven bij opmerkingen dan zullen wij hier zeker in voorzien! 😁

Marieke Dijkers
22 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
22 augustus 2021
Wendy Jogems
21 augustus 2021
Emmy Cheret
20 augustus 2021

Super vers, goed bereid, ruim voldoende portie (poke bowl), en vooral erg lekker!!!

Maud
20 augustus 2021

Het eten is erg lekker. Jammer genoeg voor de 2e keer erg lang moeten wachten totdat het klaar was. Ruim een uur en een kwartier gewacht. Vorige keer haalde ik het op en zag ik ook driekwartier. Daarentegen is het eten wel lekker 😉

J
20 augustus 2021

erg lekker! en omdat we buiten zaten hoorden we de bel niet. en ze belde op mijn mobiel dat ze buiten stond met haar bestelling. erg netjes!

Hannink
20 augustus 2021

Goede service, erg tevreden. Heerlijk gegeten en snelle/nette bezorging

Valerie
19 augustus 2021
Anouk van der Velde
19 augustus 2021

Was echt top! Zag er goed uit en smaakte heerlijk. Kom zeker terug!!

Rebecca
16 augustus 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 augustus 2021

Ik had eerst een slechte review achter gelaten maar dit neem ik volledig terug. De sushi was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijhuis
15 augustus 2021

Was super heerlijk gegeten. Vind alleen jammer dat je een rol van 8 stuks geen halve kan bestellen. Ik eet dit alleen thuis en zou graag meer variatie proberen. De boxen voor 1 persoon zijn wat eentonig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik oude Engberink
15 augustus 2021

Wat we hadden besteld was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
15 augustus 2021

Sushi was prima, boontjes waren koud..

Marieke
14 augustus 2021

Wat een geweldige sushi!! Ik ben zo blij dat jullie in Almelo bezorgen. Snelle bezorging, super leuke bezorger! En de sushi was echt speciaal en vers. Top dus!

Enja
13 augustus 2021

Eindelijk heerlijke sushi in de gemeente tubbergen! 😋

Justin Makkinga
12 augustus 2021

Zoals altijd. Perfect. Vriendelijke bezorging

Hekhuis
12 augustus 2021

De rijst van o.a. de maki’s was erg hard.

Sylvia
12 augustus 2021
Lian
3 augustus 2021

Was weer top 👍. Echt lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda busscher
1 augustus 2021

Zeer zorgvuldige levering qua tijd! En voortreffelijke sushi!! Weer genoten😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurre
31 juli 2021

Helaas de stokjes en sojasaus vergeten, bezorger vroeg nog wel of ze het kon nabrengen maar dat is best een stukje rijden dus dat hoefde niet.

Mandy
31 juli 2021

Lekkere sushi, houden goed rekening met evt opmerkingen. Echt een aanrader.

Rian
31 juli 2021

Genoten!😋😋😋

Trudy Steenbakker
31 juli 2021

Was heerlijk

Nicol Van Duist
30 juli 2021

Super lekkere aanbiedingen!! Super snel! Super goed! Kortom…. Super 😀

Sonja Kemerink
30 juli 2021

Het was weer top ,erg lekker ,voor herhaling vatbaar en dank je wel voor de lekkere arretjes cake

Birke
29 juli 2021
Justin Makkinga
29 juli 2021

Bezorging erg vriendelijk. Eten perfect.

Lien
26 juli 2021

De verwachte bezorg tijd week ruim een half uur af. Dat was jammer. De sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
26 juli 2021

Misschien de 'doe maar wat' box tekstueel iets aanpassen, er staat 6 futomaki op en er zitten er 4 in. Dit hadden we de vorige keer ook. Maakt ons niet uit, is meer dan genoeg en heeft echt onwijs goed gesmaakt. En de toetjes zijn ook echte aanraders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
25 juli 2021
Annemiek
25 juli 2021

Smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joly
24 juli 2021

We hadden de surprise box, onze favoriet. Echt super vers en heerlijk! Ook goede, snelle service.

Rachel maathuis
24 juli 2021

Het was echt verrukkelijk! Super vers en echt van kwaliteit!! Top!!!

Gea
23 juli 2021

Groot compliment voor de heerlijke poke bowl.

t
19 juli 2021

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina Voets
19 juli 2021

Fantastische sushi! Bezorging duurde iets langer maar met excuses via mail en in persoon geen probleem.

Maik Henning
18 juli 2021
Chris
18 juli 2021

Smaak was goed. Sushi valt snel uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Leussink
18 juli 2021

Prima verzorgd en vers. Top kwaliteit.

Liesbeth
18 juli 2021

Prima sushi en wraps! De bezorging is vaak (iets) te laat. Dit is niet zo'n ramp, maar daardoor zijn de warme gerechten niet heel warm meer en dat is wél erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
18 juli 2021

Heel lekker en mooi eten ,allen vind ik jammer die groene decoratie tussen sushi ,te veel afval ook plastic bakjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pem
17 juli 2021

Heeeerlijk! Namens de hele fam

Trudy Steenbakker
17 juli 2021

Dit was een schaal voor 5\6 personen We waren met 4 personen het is helemaal opgegaan. Dus eigenlijk een te klein hoeveelheid per persoon

Anouk
17 juli 2021

Het was wederom heerlijk, de dragon roll echt favoriet! Deze lust ik wel vaker! Alleen jammer dat de roll niet overal zalm bevatte. Verder echt genoten!

Groener
17 juli 2021
Naomi
17 juli 2021

De sushi was echt mega lekker😍

Martine
17 juli 2021

Vind het alleen jammer dat ik wederom niet de invulling krijg van de mix op die op jullie site staat. Die met krab zat er wederom niet in maar wel weer met komkommer. ( nr 10 niet maat nr 9 wel) De smaak is niks mis mee, echt heerlijk! Alleen jammer dat hij niet is zoals vermeld. Verder ga zo door

Natascha Fortkamp
17 juli 2021

Perfecte service. Per ongeluk was een gerecht niet meegeleverd. Ik kreeg het op tijd nageleverd met extra’s. Keurig!

Oscar
17 juli 2021

Voor bijna €50 besteld en dan maar 1 mini bakje gember erbij leveren vind ik ronduit gierig. Het was overigens wel maar wel een beetje ongeïnteresseerd in mekaar gerold, hier zijn nog wel wat stappen te maken.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Oscar, hartelijk bedankt voor uw review! Wat onzettend spijtig dat er maar 1 bakje gember bij zat, als u dit aangeeft tijdens uw volgende bestelling zullen we extra gember bij uw bestelling meeleveren. Ook zullen we de stappen maken om de sushi geinteresseerder in elkaar gaan rollen! Wij wensen u nog een prettige dag!

Schmidt
16 juli 2021

Prima sushi! Thuis ontdekten we dat er iets miste bij de bestelling en dat hebben ze direct bezorgd. Wat een service!

Marieke
16 juli 2021

Het was weer heerlijk. En die dragon roll... geen tijdelijke actie, maar regulier op de kaart, alsjeblieft!

Wendy
16 juli 2021

1 verbeter puntje is , de sushi mag wel iets kleiner.

Lynn Kattenpoel Oude Heerink
15 juli 2021

Heel snelle bezorging zelfs nog wat eerde. Heel behulpzaam en heel lekker gegeten

Wendy
15 juli 2021

Heerlijk gegeten, snelle en keurige bezorging!

Mart Heitkamp
12 juli 2021
Ilse
11 juli 2021

Erg lekker, zeer schone en nette zaak. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
11 juli 2021

Het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Kruizinga
11 juli 2021

Super vers en super lekker, voor herhaling vatbaar

N. Fraay - Krol
10 juli 2021

Voor het eerste keer besteld maar niet de laatste keer wat was het lekkerrr. Pokebowl met kip omg erg vers en erg lekker.

Marijn
9 juli 2021

Heerlijke pokébowls!

Jade
8 juli 2021

Heerlijke sushi gehad! Prima qua smaak, zag er netjes uit. Goede service.. Zeker voor herhaling vatbaar!

Amber Horst
5 juli 2021

Het heeft super gesmaakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Timmerhuis
5 juli 2021
Marieke
3 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Ellen Rikhof
2 juli 2021
Annemiek
2 juli 2021

Was weer top!!!

Cor
1 juli 2021

Het smaakte prima en stond op de afgesproken tijd klaar.

José
28 juni 2021

Het was super lekker. De etagere is nog niet opgehaald

.
28 juni 2021
Em
27 juni 2021

Super lekker! Ruim optijd bezorgt! Top, wij bestellen vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce Heerink
27 juni 2021

Het was heerlijk! Bestel zeker weer hier..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Siemerink
27 juni 2021

Jullie waren er eerder dan verwacht. Super. En het was weer heerlijk.

Loman
27 juni 2021

Super lekkere sushi en wat TOP dat jullie nu in Tilligte bezorgen!!!

Ellen
26 juni 2021

Bezorging ruim eerder dan verwacht

Justin
26 juni 2021

Hebben enorm genoten van de sushi. Bezorging erg snel. Ga zo door. 🤤

Joly
26 juni 2021

Heerlijke luxe sushi box. Heel vers.

Marieke
24 juni 2021

Pokébowl 'fried garnaal' afgehaald. Bij thuiskomst bleek ik een versie met zalm te hebben meegekregen. Hij was wel erg lekker. Binnenkort maar een herkansing wagen ;-)

Lohuis
19 juni 2021

Goede sushi! Nette bezorging

myrthe
19 juni 2021

De Sushi was erg lekker. Hij was wel aan de warme kant en weinig sojasaus voor 2 personen.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Myrthe, bedankt voor je review. De sushi is nog warm omdat wij die vers frituren en rollen. Deze heeft dus niet in de koeling gestaan 😁! Mocht je meer sojasaus willen bij een bestelling zet dit gerust bij opmerking bij je volgende bestelling dan doen wij dit!

Else
19 juni 2021
Nicole Gringhuis-Rekers
19 juni 2021
Tijink
19 juni 2021

Gewoon heerlijk👌

Renate
18 juni 2021

Heerlijk!

Rianne Kokhuis
18 juni 2021
Nicol Van Duist
18 juni 2021

Heerlijk vers en weer voor herhaling vatbaar 👌🏼

T Veldscholte
18 juni 2021

EK box besteld, bij thuiskomt blijkt de sushi niet het gewenste te zijn. Na een bericht via messenger, werd er vlot gereageerd en meteen een oplossing geboden, half uur later staat er een vriendelijke dame aan de deur met de perfecte sushi! Onze complimenten, perfecte service/klantenbinding! En heerlijke sushi!

Eric
18 juni 2021

Heerlijk vers, mooie grote rollen, erg smakelijk!!

Marieke
17 juni 2021

Bestelling werd ondanks vroege bestelling ruim een half uur te laat geleverd. Maar: met twee porties cheese cake als excuus. Top service, dankjewel! De sushi smaakte weer heerlijk. Binnenkort zeker weer!

Daphne
14 juni 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
13 juni 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt. Bezorging was iets later dan verwacht maar als coulance een toetje cadeau gekregen. Super geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

derk van wolde
13 juni 2021

kwaliteit goed en presentatie mooi.

Loes
13 juni 2021

Snel geleverd en ondanks dat bestelling in eerste instantie niet gelijk klopte werd hier over op tijd gebeld. Heerlijke sushi!

m.kruizinga
12 juni 2021

We hadden nog nooit vers sushi gehad en dit was wel heel er lekker.

Valeska Schmidt
12 juni 2021
Vincent den Hertog
12 juni 2021

Zeer goed bevallen

Wendy
11 juni 2021

Het was weer perfect super lekker. Top 👌👌

Marrit
11 juni 2021

Lekker! Grote porties, mooi opgemaakt. Rijst goed van smaak. Ik zeg; dikke aanrader!!!

Eric
11 juni 2021

Voor het eerst hier Sushi besteld, maar het was een aangename kennismaking!! Vlotte vriendelijke bezorging, goed van smaak en lekker vers!! Zeker een aanrader en voor vele herhalingen vatbaar....

Judith Van der wal
10 juni 2021

Heerlijk echt genoten

Maryse
10 juni 2021

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorgster: Doen we snel nog eens!

Marieke
10 juni 2021

Heerlijke sushi, op de aangegeven tijd bezorgd, opmerking bij bestelling correct verwerkt.

Karin Broekman
7 juni 2021

De arretjescake die we extra kregen was heerlijk, net zoals de sushi’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dianne
6 juni 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn-Rosalie
6 juni 2021

Snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem T.
6 juni 2021

Weinig vis in de maki, kleine rolletjes. Voor de prijs die je betaald voor deze sushi hadden we meer verwacht. De nigiri was wel goed qua hoeveelheid vis/rijst. Smaak is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
6 juni 2021

Erg prijzig na verhouding box. 1 gerecht niet ontvangen wel besteld en betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Samatar, onze excuses voor het missende gerecht. Zou je een bericht willen sturen naar ons nummer 0619118567, wij lossen dit graag op!

Simone
5 juni 2021

Een prettige eerste kennismaking.

Claudia
5 juni 2021
Sanne
5 juni 2021

Ik miste een aantal futomaki en een goedemiddag was prettig geweest bij bezorging, maar qua smaak was het weer onwijs lekker, echt genoten. Zeker een aanrader, de doe maar wat box. De gratis arretjescake maakte het geheel compleet.

Reactie van Sushi Tubbergen

Dankuwel! We nemen dit mee naar de bezorger. Zou u een bericht willen sturen naar 0619118567, wij lossen de missende Futomaki graag op!

Kirsten Withag
4 juni 2021

Wederom erg lekker!

Lisa
4 juni 2021

Bezorging was iets te laat maar het eten was heerlijk

Esther Schröder
3 juni 2021

Lekker gegeten, goed verzorgd en snelle bezorging.

Amber
3 juni 2021
Pien
3 juni 2021

Heerlijke sushi & snelle levering

Phone House
3 juni 2021
Mark
3 juni 2021
Bosman
3 juni 2021
Carla
3 juni 2021

Super lekker en goede prijs/kwaliteitsverhouding 👍🏼

Ellen
3 juni 2021

Positief verrast! Echt super lekker en het bezorgen is top! Erg netjes in communicatie, heerlijke sushi en arretjescake, houden zo!!!

Reinerink
3 juni 2021
Helma
31 mei 2021

Al twee keer bij jullie besteld en beide keren was het voortreffelijk! We moesten de tweede even wachten omdat onze bestelling nog niet klaar was, kregen we gratis arretjescake bij, hoe attent! Complimenten voor jullie.

Gerard Kok
31 mei 2021

Was prima. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engbersen
30 mei 2021

Super lekker en super vers Dit gaan we zeker vaker doen.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
30 mei 2021

Zeer goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Bekhuis
30 mei 2021

Complimenten het smaakte heerlijk veel diversiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
30 mei 2021

Was lekker , bezorging beetje later dan verwacht. Maar wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
30 mei 2021

De yakitori spiesjes waren koud. Even in de magnetron gedaan maar waren heerlijk. Ook de sushibox voor 1 persoon was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 mei 2021

Hele goede sushi en aandacht besteed aan de presentatie van de suhi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
30 mei 2021

Eten was een kwartiertje te laat. Het was heerlijk, ruime/luxere sushi. Alleen jammer dat halve rollen bestellen niet mogelijk is.

Hulshof
29 mei 2021

Heerlijke sushi, écht goed! Bezorging ook top. Kijk uit naar de volgende bestelling!

KW
29 mei 2021

Top service nadat er iets was misgegaan met bestellen!

Kirsten Withag
29 mei 2021

Heerlijke sushi,optijd bezorgd en vriendelijke bezorger!

Inge Kuipers
29 mei 2021

Heerlijke sushi, snelle levering!

Ton Zwartjes
29 mei 2021
Nicol Van Duist
28 mei 2021

We hadden een Bacon Kip Wrap met honingmosterd saus voor diegene die geen sushi lust.. .. hij was een beetje droog want er zat geen honingmosterd saus op.

Reactie van Sushi Tubbergen

Excuus de saus wordt sinds deze week apart verpakt om de wrap lekkerder te houden. Wij zijn vergeten de saus erbij te doen. Zou u ons een whatsappje kunnen sturen op 0619118567, wij bieden u graag een passende oplossing!

Carla groothuis
28 mei 2021
Marloes
28 mei 2021

Superlekker en vers, ga zeker weer bestellen!

Manon
27 mei 2021

Bij de 1 persoons garnalen sushi box geen grote garnalen ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Manon. Onze excuses. Zou u contact met ons willen opnemen op ons telefoonnummer: 0619118567? (wij zijn bereikbaar via Whatsapp). Zodat wij dit goed kunnen maken met u!

Milou
27 mei 2021

Hartstikke goed! Zowel de kwaliteit als de bezorging. Zeker een goeie toevoeging in de regio van Tubbergen.

Marieke
27 mei 2021

Heerlijke sushi en perfect op tijd geleverd. Notitie dat ik er geen wasabi of gember wij wilde was ook correct verwerkt. Ik verheug me al op mijn volgende bestelling.

T
27 mei 2021
Schröder
25 mei 2021

Erg lekkere sushi! Ook de bezorgservice was top. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Gerald Schonewille
24 mei 2021

De sushi was lekker en genoeg voor ons tweeën. De bezorging was goed.

Ria Oele
24 mei 2021

Onze gefrituurde garnalen en Loempia's waren al flink afgekoeld. Jammer Maar even goed heerlijk maar lauw. Wij hebben evengoed genoten van onze bestelling.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Ria, Fijn dat het ondanks de temperatuur toch gesmaakt heeft. Stuur ons aub een berichtje dan sturen wij een leuke goedmaker!

Olimulder
24 mei 2021
Annette Olde Olthof
24 mei 2021
Anouk
24 mei 2021

Lekkere Sushi, netjes verpakt. Ook de extra gevraagde wakame er bij gekregen, top! De sojasaus en wasabi erg veel, zou van mij echt minder mogen in het kader van de voedselverspilling en plastic gebruik.

Marit tasche
23 mei 2021
Wendy
23 mei 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
23 mei 2021

Bezorgtijd was 20 minuten later dan verwacht. Maar het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moniek de vries
23 mei 2021

Lekkere sushi, goede service En Sushi op andere wijze .. lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke Bloem
23 mei 2021

Heerlijke smaken, uitgebreid aanbod, netjes en secuur, bezorging op de afgesproken tijd.

Oude nijhuis
23 mei 2021

Sushi heerlijk!! Toetje was lekker, oreo koekje was wat zacht, marshmallows wat rubberachtig. Bezorging super netjes, was wat later maar keurige verontschuldiging. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Borgerink
23 mei 2021

Blij dat jullie in Tubbergen zitten

Wendy
23 mei 2021

Ik vond de sushi perfect vooral die met carpaccio en al die verschillende smaken voortreffelijk. Dit was de beste die ik tot nu toe heb gegeten 👏👌

Anne
23 mei 2021

Prima sushi!!

Mandy
22 mei 2021

Lekkere sushi en precies op tijd staat je eten klaar! Zeker voor herhaling vatbaar

Marloes
22 mei 2021

Was echt heerlijk en lekker vers!

Anke
22 mei 2021
Maury Bos
22 mei 2021

Lekkere sushi!!

Pouwel
22 mei 2021

Heerlijke sushi.

Stijn Hesselink
21 mei 2021

Aanrader!

Annemiek
21 mei 2021

Sushi was heerlijk. Boontjes te lang gekookt en te kleine portie.

Reactie van Sushi Tubbergen

Hallo Annemiek, zou je ons een berichtje of mailtje kunnen sturen? We bieden je graag gratis een nieuwe portie aan!

Caro
20 mei 2021

Heel erg lekker en vers! Top. Er zat alleen helaas geen wasabi bij, ik ging er vanuit dat dit standaard was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Excuses, deze is helaas vergeten. Kunt u ons een berichtje of email sturen? Wij maken dit graag goed!

Sonja Kemerink
19 mei 2021

Voor herhaling vatbaar erg lekker

Karin Broekman
19 mei 2021

Was super lekker, wij bestellen zeker weer.

L. Nijhof
17 mei 2021

De sushi smaakte heerlijk. Daar is niets op aan te merken. Het bezorgen was een half uur te laat, vandaar maar 3 sterren....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Tubbergen

Beste Nijhof, onze excuses voor de late bezorging. Zou u ons een bericht of email willen sturen? Wij maken dit graag goed met u!

Ria Oele Doeleman
17 mei 2021

Wij houden niet van sushi. Zijn heel blij met de andere gerechten die u op de menu lijst heeft staan. Het was allemaal heerlijk. Tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
17 mei 2021
Anoniem
17 mei 2021

Het smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgit
16 mei 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alwy Leemhuis
16 mei 2021

Bestelling was keurig op de afhaaltijd klaar en het heeft ons heerlijk gesmaakt alhoewel niet iedereen gek is op Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel Maathuis
16 mei 2021
Clemens Kuiphuis
16 mei 2021
Jolien
16 mei 2021

Heerlijk, enorm genoten en super leuk die kinder sushi 😊👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Ravenshorst
16 mei 2021

Heerlijk, smaakte naar meer.

Kristy Reinders
15 mei 2021

Vroomshoop altijd lekker, Tubbergen ook geweldig goed!! Ga zo door

Ruud
15 mei 2021

Kan niks anders zeggen dat het super smaakte.... Ga zeker nogmaals bestellen.

Joyce
15 mei 2021

Het was super

Melanie Boezelman
15 mei 2021

Ontzettend lekker gegeten! Ruim op tijd bezorgd en van alles voorzien! Een aanrader

Claudia
15 mei 2021

We hebben heerlijke sushi gegeten...zeker voor herhaling vatbaar!

Annemarie
15 mei 2021

Van alles geprobeerd aangezien wij geen sushi mensen zijn (of nu eigenlijk waren) ....maar het was heerlijk dus zeker voor herhaling vatbaar!!👌🥰