Avaliações de Sushi Tubbergen Tubbergen

Avaliações recentes

5.0
Gerja
19 abril 2024

Weer heerlijk genoten

Paul Borggreve
14 abril 2024
Imke
14 abril 2024

Was echt heel lekker. Ging met de bestelling eerst niet helemaal goed. Maar hebben ze netjes opgelost. Was onze eerste keer maar gaan zeker vaker.

Robbin Groeneveld
13 abril 2024
Masselink
8 abril 2024

Sushi was prima, maar bezorgen duurde echt veel te lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koster
30 março 2024

Super lekker, de stukken mogen alleen iets kleiner zijn zodat je ze makkelijker kunt eten.

Lothar Schüürmann
29 março 2024
Lotte de Vries
29 março 2024

Super goed snelle bezorging!

Sandra Schäfer
28 março 2024

Niets op aan te merken. Het was heerlijk!

Marloes
23 março 2024

Wat fijn dat nu de staartjes van de gamba’s af zijn bij de sushi

Reacção a Sushi Tubbergen

Hoi Marloes, dit doen wij niet standaard maar als u dit fijn vind kunt u dit bij de opmerkingen doorgeven!

Robbert
23 março 2024

Heerlijke sushi box met verse sushi soorten gegeten. Goede kwaliteit producten, fijne smaak en voldoende!

Lynn Van Dongen
21 março 2024

Het was heerlijk!

Marieke van Dongen
21 março 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

Annelie
16 março 2024

Wederom super , vorige keer waren er een paar gerechten niet warm. Echter werd dit erg netjes opgelost en kregen we hier een tegemoetkoming voor. Vanavond was alles naar wens en zoals we gewend zijn van sushi Tubbergen was het heerlijk!

Aniek
16 março 2024

Heerlijk!

Marjan
15 março 2024

De sushi was lekker, maat de stukjes zalm waren niet lekker. Wel doorgegeven.

Marieke van Dongen
10 março 2024
Brian
9 março 2024

Best redelijke Sushi, maar als je voor €100,- besteld vindt ik dat je daar automatisch stokjes bij mag doen. Als ik naar een restaurant ga krijg ik toch ook bestek. Of gewoon even vragen wilt u stokjes erbij en met hoeveel personen bent u. Stokjes horen nou eenmaal bij sushi.

Reacção a Sushi Tubbergen

Bedankt voor je review. In het kader van besparing en omdat veel mensen ze weggooien vragen we tweemaal of u chopsticks bij uw bestelling wilt ontvangen. We zien dat u sojasaus heeft besteld, het gewenste aantal chopsticks kunt u direct daarnaast aanklikken. Als u uw bestelling afrond is er nogmaals een pop-up waar u het gewenste aantal chopsticks kunt aanklikken, wij voegen deze uiteraard kosteloos bij uw bestelling. Dankuwel!

Margré Nijkamp
7 março 2024

Kwaliteit was weer super👌 Bezorgd binnen afgesproken tijd. Super tevreden👍

Elke
4 março 2024

De Sushi was super vers en lekker! Ook werkt er super vriendelijk personeel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter G
4 março 2024

Weer heerlijk genoten van de verse en smaakvolle Sushi! Een echte aanrader! Jammer dat je voor iDeal bestellingen moet betalen voor de transactie..... Is niet meer van deze tijd.

Jurgen Kleine Schaars
2 março 2024

Helaas geen sojasaus en stokjes bij de bestelling

Reacção a Sushi Tubbergen

Bedankt voor je review. In het kader van besparing en omdat veel mensen ze weggooien vragen we tweemaal of u chopsticks bij uw bestelling wilt ontvangen. We zien dat u sojasaus heeft besteld, het gewenste aantal chopsticks kunt u direct daarnaast aanklikken. Als u uw bestelling afrond is er nogmaals een pop-up waar u het gewenste aantal chopsticks kunt aanklikken, wij voegen deze uiteraard kosteloos bij uw bestelling. Dankuwel!

Martine
2 março 2024

Zoals altijd vanavond weer heerlijk gegeten van de sushi! Echt top.

Harmelink
2 março 2024
Kevin
1 março 2024

Lekker, snel bezorgd. Helaas zat bij de vega pokebowl zonder krab toch een paar stukjes krab

Kamphuis
25 fevereiro 2024
Ilse leus de witte
25 fevereiro 2024

Heerlijk! De kip gyoza & kip sobo viel enorm in de smaak! Bedankt maar weer en tot de volgende keer.

Annemie
24 fevereiro 2024

Iedere keer is de poke bowl weer heerlijk!

Joyce Heerink
23 fevereiro 2024

Was heerlijk! Na een tijdje weer eens besteld.. en iedereen heeft gesmuld 👍

Leonie Roelink
22 fevereiro 2024

Echt heerlijk, zeer goede sushi!!! Voor herhaling vatbaar,miste alleen de stokjes

Trix Stapel
22 fevereiro 2024

Bezorgen zou te lang duren, dus we hebben het opgehaald. Het was allemaal heel erg lekker en vers. Alles was lekker en zag er fantastisch, heel smakelijk uit. Zeer tevreden.

Marieta Geerdink
18 fevereiro 2024

Het eten was super van smaak Bezorging Top maar helaas weer (2de keer) de kipstrips vergeten dat was jammer hopelijk volgende keer beter!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emmy Cheret
17 fevereiro 2024

Altijd lekker en een bezorgster die niet bang is voor de hond! Top!

Anoniem
16 fevereiro 2024
Jennie
3 fevereiro 2024

Het was heerlijk 😍

Erik
29 janeiro 2024
Wendy
28 janeiro 2024
Mariel
27 janeiro 2024
Gondi
27 janeiro 2024

Heerlijke sushi, prima bezorging. Jammer van de bezorgkosten als je best veel besteld

Rachel
21 janeiro 2024
Isabella
20 janeiro 2024

Laatst aangeven dat de sashimi niet naar verwachting is. Ik kreeg snel een reactie en er werd gezegd dat er aan gewerkt wordt. Vandaag heb ik weer sashimi besteld en het zag er goed uit en smaakte goed. Mijn complimenten dat jullie aan klanttevredenheid werken en zorgen dat de klant gehoord wordt. Bezorging was snel en vriendelijk. Top!

Petra Kroeze
15 janeiro 2024

Super lekker carpaccio sushi gehad

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan geerdink
15 janeiro 2024
Oldie
7 janeiro 2024

Zoals altijd; héérlijk. Véél en lekker vers.

K
7 janeiro 2024
Marcella
7 janeiro 2024

Heerlijke sushi en snel bezorgd!:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank T
7 janeiro 2024

Het was weer super, in twente zeggen. Ik heb mie vervretn. Super lekker

Karen
7 janeiro 2024

Heerlijke, rijk gevulde poke bowl!

Jan Nijkamp
6 janeiro 2024

Heerlijke sushi voor een nette prijs

Jos
5 janeiro 2024

Zoals altijd, vers, kwaliteit en service

Peter Goossens
5 janeiro 2024

Het was weer ouderwets genieten van de sushi van Sushi Tubbergen. Smaakvol, vers en prima prijs/kwaliteit! Echt een aanrader voor de regio.

Gondi
1 janeiro 2024

Lekker eten, op tijd bezorgd

Shana
29 dezembro 2023

Was zeer lekker !

Kasper Herman
24 dezembro 2023

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Haarhuis
20 dezembro 2023

Heerlijke verse shusi. Was top

Erik
20 dezembro 2023
Wendy
11 dezembro 2023

Het was weer verrukkelijk 😋 zoals altijd

Rjh
9 dezembro 2023
Marieta Geerdink
4 dezembro 2023

Zoals altijd was het weer Toptop en Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aspa
3 dezembro 2023

Te veel sushi gepropt in de verpakking Misschien iets kleinere sushi De smaak was heeeeerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

dionne hogt
1 dezembro 2023

hallo. het eten was heerlijk maar de bezorger kwam een dik half uur te vroeg. om 17.15 was het eten er al en we hadden om 17.45 / 18.00 uur besteld. tegen de tijd dat we konden eten, was het koud waardoor het minder lekker was ( gyoza en garnalen koud . ( werk adres ).

Wouter
26 novembro 2023
Gertjan
26 novembro 2023

Het was weer als vanouds lekker en nog eerder bezorgd dan we afgesproken hadden. Helemaal top.

Sandra
25 novembro 2023

Waren iets vergeten, maar dat hebben jullie perfect opgelost! 👌

Elke
20 novembro 2023

Sushi was oke. Bezorger was te laat en de stokjes en wasabi etc. vergeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hoi Elke, Bij elke bestelling verschijnt een pop-up om te vragen hoeveel chopsticks, sojasaus, wasabi en gember je wilt. Wanneer je deze invult stoppen wij het er bij in!

Annemiek
19 novembro 2023

Heerlijk gegeten! Wat extra loempiaatjes gekregen omdat ik iets langer moest wachten. Complimenten!

Iris
19 novembro 2023

Door pech onderweg van de bezorging was het eten koud. Netjes opgelost! Eten was verder goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milou
18 novembro 2023

De bestelling werd snel en vriendelijk bezorgd, complimenten daarvoor! Helaas viel het eten deze keer tegen.. Er was geen gember of wasabi toegevoegd en de chilisaus voor de loempia’s zat er ook niet bij. Daarnaast zat er weinig smaak aan de sushi.. onder andere de flamed zalm special en de crispy kip rol uit de super mix box vielen helaas tegen. De edamame boontjes en de garnaal maki’s smaakten goed!

Sonja Kemerink
17 novembro 2023

Geweldige bezorging,maar iets betere goede auto s voor de dames is wel een pre ,veiligheid gaat voor alles 😀

Oude Smeijers
10 novembro 2023

Heerlijk en mooi op tijd.

Dorien
10 novembro 2023

Heerlijke sushi gegeten vandaag!

Monique
6 novembro 2023

Je kon invullen, zo spoedig mogelijk of 19.30 uur bezorgen. Dus zo spoedig mogelijk gedaan. Kregen we mailtje dat het rond 20/20.15 uur werd. Dat werd wel heel laat dus hebben we het maar opgehaald. En ik bestel via de app en spaar zo ook punten maar we weten nooit hoe we deze kunnen gebruiken voor een korting

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rivka Bode
4 novembro 2023
Gertjan
3 novembro 2023

Het was weer vanouds lekker.

Ilse
29 outubro 2023

Heerlijke pokebowl, ruim op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
28 outubro 2023
Halbesma
28 outubro 2023

Super lekkere poke bowls!!!!!

Merlin
28 outubro 2023

Super lekker, bestel hier vaker en is altijd goed. Ook in Tubbergen heb ik erg lekker gegeten in het restaurant. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal prima. Ik ben erg tevreden over sushi tubbergen.

Niek
22 outubro 2023

Heerlijke sushi, geen lange wachttijden, zoals gewoonlijk top voor elkaar👍

Wendy
22 outubro 2023
Milou
20 outubro 2023

Weer geweldig zoals altijd!

Lekker
16 outubro 2023

Ik had een pokébowl besteld en aangegeven met minder rijst en extra garnalen. Daar is goed gehoor aan gegeven, het smaakte voortreffelijk. De bezorging is altijd goed, je kunt het volgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Goossens
15 outubro 2023

Altijd weer een traktatie, Sushi uit Tubbergen. Supervriendelijk personeel en zeer smakelijk eten!

Marian Loman
15 outubro 2023

Geweldig en super lekker. Zag er prachtig uit. Bedankt voor lekkere arretjescake. Zeker een volgende keer.

Sonja Klinkien-Polman
14 outubro 2023

Er is helaas 1x cookiedough vergeten te bezorgen.

Peterinck
14 outubro 2023

Het enige jammere was dat onze dochter het ook heel lekker vond, dus de volgende keer moeten we meer bestellen! Zonder gekheid, het was dus super goed!

Irma Groener
9 outubro 2023

Kwaliteit prima maar mag wel ietsje minder saus op de kip Sobo zitten plus dit is de 3e keer dat er iets mis gaat met de bestelling, nu zat er geen gember bij waar we extra om verzocht hadden. Dus graag bestelling beter lezen en juiste bezorgen !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy Jansink
7 outubro 2023

De sushi was echt stukken minder goed dan andere keren, of ze andere rijst gebruiken . Droog en stug

Carolien
7 outubro 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Niem
6 outubro 2023

Sushi was heerlijk. En op de afgesproken tijd klaar. Top voor elkaar 👍

Anoniem
1 outubro 2023

Was weer super lekker. Goede kwaliteit en goede service. Zeer vriendelijk en gastvrij.

Tink
22 setembro 2023

Wij bestelde, zoals wel vaker, pokebowls en ook nu weer hebben we héérlijk gegeten. De hoeveelheid is echt behoorlijk en zeker niet opgevuld met alleen rijst. Aanrader!

Henny
18 setembro 2023

het eten was laat en er was arretjescake belooft, maar was er miet bij

Inge kuipers
16 setembro 2023

Het was heerlijk!

Erwin hof
11 setembro 2023

Goed eten. bezorgen ook goed,netjes volgens afspraak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Morgan
10 setembro 2023

Eten was goed, bestelde drankje was niet voorradig, maar werd netjes gebeld voor alternatief. Maar het 'samen tegen verspilling' ging niet voor het eerst niets goed. We hadden om alleen 4 gember gevraagd en kregen er maar één, maar wel stokjes, sojasaus en wasabi waar we niets mee doen. Mijn verbeterpunt is dus niet voor het eerst beter opletten zodat er daadwerkelijk verspilling tegengegaan wordt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teaa
10 setembro 2023

De sushi was niet vers, viel uit elkaar , garnalen waren niet gaar het was niet lekker

Renate
10 setembro 2023

De smaak is geweldig! De rijst valt gemakkelijk elkaar waardoor het eten lastiger wat was.

Monique Kruizinga
8 setembro 2023

En hartelijk bedankt voor de lekkere arretjescake die er gratis bij zat

Merle
3 setembro 2023

Heerlijke sushi, snelle bezorging, goede klantenservice