Avaliações de Sushi Tubbergen Tubbergen

Avaliações recentes

5.0
Maris
27 novembro 2022

Goede kwaliteit en alles goed en netjes verpakt. 1 product was op maar kreeg een vervangend product. Alles was naar wens zoals altijd. Toppers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pam
26 novembro 2022

Alles was door elkaar geschud. De presentatie is nog een verbeterpunt. Erg veel gebakken uitjes. Jammer van al die mooie producten die verwerkt zijn. Die kOmen hierdoor minder tot hun recht.

Michael
21 novembro 2022

Droog en prijzig

Reacção a Sushi Tubbergen

De allergieën die u doorgaf waren: Zwanger, melk, soja en glutenvrij. Wij hebben dit zo voor u bereid. Ook konden wij op uw verzoek geen saus gebruiken, met deze aanpassingen wijkt de smaak dan inderdaad af van de gebruikelijke. Onze prijzen zijn in verhouding met andere sushi restaurants in de regio.

Frank
20 novembro 2022
A.ter Braake
19 novembro 2022

Veel en erg plakkerige rijst

Marieke
19 novembro 2022

Mijn bestelling was op tijd klaar en smaakte goed! Voor herhaling vatbaar.

MHM Busscher
14 novembro 2022

Erg lekker gegeten. Vind wel dat jullie voor gerechtjes met kip toch wel minder mogen vragen dan bijvoorbeeld Zalm of bief. Verder geen commentaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjo Schothuis
13 novembro 2022

De smaak was uitstekend! Heb er van genoten. Alleen de sushi lag plat en de topping dus op de zijkant. Zal wellicht een goede reden voor zijn maar je pakt ze zo minder makkelijk op.

Ellen
12 novembro 2022

Top

Jos Leussink
5 novembro 2022

wij vonden het niet geslaagd om de wasabi en gember alsmede de sojasaus tussen de sushi te vinden. Het was vissen en de bakjes zaten helemaal onder de saus.

Wassink
5 novembro 2022

Meerdere malen aangegeven dat wij geen eind of beginstukjes willen hebben omdat dit alleen maar rijst is. En wederom krijgen wij dit. Jammer.. Vergeet niet dat er best wel geld voor betaald moet worden. Denk dat wij niet weer bestellen en iets anders zoeken.

Reacção a Sushi Tubbergen

Wij kunnen geen sushi rollen zonder een uiteinde. Dit kan geen enkel sushi restaurant. Als u wil dat we de uiteindes weglaten, wilt u dan maar 6 stuks ontvangen ipv 8 stuks sushi? Wij verzekeren u dat elk stukje sushi inhoud heeft wij zouden nooit alleen rijst leveren.

Robin
4 novembro 2022

De sushi was erg lekker

Wendy
4 novembro 2022
Hunder
3 novembro 2022

Poke Bowl was heerlijk, alleen we hadden coca cola bij besteld, maar er zat cola zero in.

Joost Schippers
31 outubro 2022
Sterre
31 outubro 2022

Altijd super lekker! Af en toe foutjes met het leveren maar dit weten ze goed te compenseren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Engbersen
30 outubro 2022

Het was weer top👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
30 outubro 2022

Het was erg lekker en op het aangegeven tijdstip stond alles klaar! Top Service!!

Amke
29 outubro 2022

Ze waren aan de late kant, gelukkig voor mij geen probleem. Het eten was nog goed warm. De chickenstrips waren wat droog, ben ik niet gewend. Er zat ook een verkeerde saus bij. De andere gerechten waren super goed!

Angeniet
27 outubro 2022

Heel lekker en vers

Marloes
27 outubro 2022
Anomiepoes
24 outubro 2022

Heerlijke sushi. Genoten. Wel alleen de specials besteld. Bezorging stipt op tijd. Tevreden, tot een volgende keer!

Bas
23 outubro 2022
Mieke
23 outubro 2022

Mijn bestelling is op het verkeerde huisnummer bezorgd, gelukkig belde de bewoonster op en kon ik het daar ophalen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lotte
21 outubro 2022

Was top

Alnn
21 outubro 2022

Heerlijke Pokébol!

Jurgen Boon
17 outubro 2022

Lekker gegeten en nette oplossing van de klacht van vorige keer klasse👍

Manon Westerink
16 outubro 2022

Super lekker gegeten

Assink
15 outubro 2022

Was super lekkere sushi we hadden er meer dan genoeg aan de volgende dag ook nog wat van gegeten toen viel me wel op dat de kleine (standaard) sushi de rijst al erg droog was.maar zeker een aanrader

Chantal
15 outubro 2022

Heerlijk!

Cindy
15 outubro 2022

Super lekkere sushi

Irma Kuipers
15 outubro 2022

Heerlijke sushi bowls, wederom erg van genoten!

Annelie
14 outubro 2022
Teun
9 outubro 2022
Maris
9 outubro 2022

Sushi was goed en lekker alleen jammer dat het heel erg op elkaar gepropt was ipv een grote schaal ervan te maken

E
9 outubro 2022
Jeroen Peddemors
9 outubro 2022

We missen de tonijn

Reinerink
8 outubro 2022

De kwaliteit neemt elke keer toe! Het was weer heerlijk.

Emilio Lopez
8 outubro 2022

Sehr lecker Zubereitetes Essen. Gerne wieder, vermutlich heute Abend schon :)

Jack rietmeijer
7 outubro 2022
Boertjes
2 outubro 2022

Heerlijk vers. Hele vriendelijke bezorgster.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine
2 outubro 2022

Wat ik wel gek vond is dat ik tonijn nigiri besteld had maar deze na een telefoontje niet meer leverbaar is en dat er daarom “ maar zalm opgedaan is”. De tonijn is duurder dan de zalm. Ook gek dat als het helemaal niet meer geleverd kan worden je deze nog wel kunt bestellen. De reactie van de dame aan de telefoon vond ik een beetje vreemd alsof dit heel normaal was en een beetje wegwuivend van ja helaas. Verder goede sushi zoals altijd.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hallo Martine, Excuses voor de verandering, de tonijn nigiri is sinds dit weekend permanent uit ons assortiment, voor het prijsverschil van compenseren we je graag! Stuur hiervoor een email naar info@sushitubbergen.nl, dan ontvangt u een tegoedcode!

Bart
1 outubro 2022

Super snel en smaakvol

Marieke van Dongen
29 setembro 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd klaar!

Katherine Walsh
25 setembro 2022
Astrid Wolbert
24 setembro 2022

Heeelijk verzorgd en de bezorging ook top .

Van Haren
23 setembro 2022
Paul Borggreve
17 setembro 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader!

Saskia Staman
17 setembro 2022

Heerlijk vers! We hebben weer volop genoten van de poke bowls!

Ilse leus
17 setembro 2022

Cadeaubon gekocht, kan leuker. Niet leuk om te geven.

Reacção a Sushi Tubbergen

Excuses dat de cadeaubon van €10 waar een fleurige sushiroll op staat, die wij in een plastic cadeaubon zakje stoppen in een gratis papieren tasje deden met een menukaart en een gratis maki niet leuk genoeg is om te geven.

Ingmar
12 setembro 2022

Het was de 1ste keer, en het wat heerlijk!!!

Corine
10 setembro 2022

Alweer verrassend goed!!!

Lieke Steggink
8 setembro 2022

Helemaal tevreden, prima op tijd, alleen jammer dat we later zagen dat alle sushirollen 50% korting hadden. We hebben gisteren de bestelling doorgegeven en toen was deze korting nog niet. Misschien iets om in de gaten te houden?

Reacção a Sushi Tubbergen

Hoi Lieke, Stuur ons een dm/email en we maken het graag goed met je!

Judith
4 setembro 2022

Alles was lekker en snel was de bestelling bezorgd! Alleen was de pokebowl zalm zonder zalm. Dat was erg jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hoi Judith, Zou je contact met ons willen opnemen over de pokebowl zonder zalm? We maken het graag goed met je! Groetjes Sushi Tubbergen

Lynn Kattenpoel Oude Heerink
4 setembro 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Merle
4 setembro 2022

Heerlijke sushi, op tijd geleverd en goede communicatie

Angeniet
28 agosto 2022

Samen met mijn vader van 87 sushi gegeten, het was heerlijk en hij had in tijden niet zo lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Tubbergen

❤️❤️❤️

Miranda
28 agosto 2022

Echt heerlijk en smaakvolle sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
28 agosto 2022

Voor de 1e keer besteld. Werd netjes op tijd bezorgd in Almelo. Het was erg lekker en alles was vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen

Rachel Maathuis
14 agosto 2022

Was super lekker en vers!

Mariska
14 agosto 2022

Super tevreden. Denken met je mee, Bedankt voor het extraatje 😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
14 agosto 2022

Zeer tevreden! Uitmuntende service,eten en bezorging.

Teun
14 agosto 2022

Heerlijk 👌

Wendy Roelofs
13 agosto 2022

Heerlijke, verse sushi. Uitgebreide keuze, goede service en contactmogelijkheden. Zeker weer

Famke
12 agosto 2022

Poke bowls besteld, het was heerlijk, goed qua portie en niet te vet of te zout. Geen last van gehad na de tijd, echt een aanrader!

Han
8 agosto 2022

Heerlijke sushi opgehaald. Goed verzorgd en erg lekker. In onze groep was waardering voor de rijst die niet te zout was, hoewel enkelen vonden dat er ook wel iets meer smaak (zout en azijn) mocht zijn. Al met al is iedereen in onze groep lovend.

Marloes
7 agosto 2022

Half uur te laat bezorgd. Wel netjes gecompenseerd door gratis arretjescake bij de bestelling te doen. Kwaliteit van het eten zelf, zeer goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ivo
7 agosto 2022

Heerlijke sushi! Handig via de app te bestellen en op tijd gereed!

Trudy Steenbakker
6 agosto 2022
Susan
6 agosto 2022

Heerlijk verse sushi! Goed verpakt en smaakt voortreffelijk

L Bekhuis
6 agosto 2022
Jos
31 julho 2022

Zoals altijd weer Top

Marc oude Egbrink
31 julho 2022

Heerlijke sushi maar 1 puntje van kritiek het was allemaal afgegarneerd met veel bosui , dat was zeer jammer. Mvg Marc

Judith
30 julho 2022

Het was heerlijk

Weierink
25 julho 2022

PRIMA KWALITEIT EN BEZORGING.

Steven
24 julho 2022

Sushi hoort koud te zijn. Was nu lauw. Was te laat, wel een cadeaubon, dus dat is positief!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hoi Steven, de kip en garnaal rollen die je besteld hebt horen warm/lauw te zijn omdat ze vers voor je gefrituurd en gerolt zijn. Fijn om te horen dat dit het geval was 😁👍🏼 (Als gefrituurde rollen koud te zijn, dan zijn ze oud)

Iris
24 julho 2022
Nathalie
24 julho 2022

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice
23 julho 2022

Weer heerlijk genoten

K
23 julho 2022

Precies op de afgesproken tijd

E
22 julho 2022
Paul Borggreve
17 julho 2022

Heerlijke poke bowl garnaal gegeten! Lekker vers met goede ingrediënten. Bezorging was 20 min te vroeg maar daar zeuren we niet over 😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olena
17 julho 2022

Verrukkelijk!!

Voskes
17 julho 2022
W.Kosters
16 julho 2022

Correcte bezorging, heerlijke sushi

Schothuis
14 julho 2022

Prima bezorging! Goed en lekker eten! Voor herhaling vatbaar

Karin Grunder
14 julho 2022

Het smaakte prima! Wel jammer dat we (alweer) geen chilisaus bij de gefrituurde garnalen hadden en degene waar we de sushi aten ook geen chilisaus hadden.

Reacção a Sushi Tubbergen

U heeft bij de saus optie: “geen saus” geselecteerd. Vandaar dat deze niet geleverd wordt

Alice
13 julho 2022

Weer heerlijk genoten

Paul Borggreve
11 julho 2022

Heerlijke verse Sushi en netjes op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diane
9 julho 2022

Was erg lekker, verse ingrediënten en goed van smaak. En nog gratis een bijgerecht gekregen!

Erik
3 julho 2022
Corine Olde Meule
2 julho 2022
Oude Geerdink
1 julho 2022

Zeer goed bereid, en heel lekker.

Bisschop
30 junho 2022

Altijd lekker, snelle bezorging

Hartman
26 junho 2022

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
26 junho 2022

Snelle service en heerlijke sushi! Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke
25 junho 2022

Heerlijk vers, super snel geleverd!!

Petra Haarhuis
25 junho 2022

Echt geweldig!!!!

Gerja Busscher
24 junho 2022

De poke bowls waren weer heerlijk.

Ilse van Dam
23 junho 2022

Vers en snel bezorgd! Heerlijk.

Marloes
19 junho 2022

Het wat verrukkelijk! Goede service.

Trudy Steenbakker
13 junho 2022

Super tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
13 junho 2022
Marieke
12 junho 2022

Het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne
11 junho 2022
Brigitte
11 junho 2022

Erg lekker, vriendelijk personeel

Anke
10 junho 2022

Geen wasabi, gember en stokjes bij de bestelling gekregen

Reacção a Sushi Tubbergen

Hallo, Als u deze wilt kunt u ze gratis bestellen. Boven aan als eerste gerecht staan ze en u kunt dan doorgeven hoeveel u van elks wilt ontvangen!

Kelly Olde Keizer
7 junho 2022

Heerlijke sushi!

van der Woning
6 junho 2022

Was weer heerlijk! En bezorging stipt op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Desi
5 junho 2022

Top, zoals altijd! Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erm
4 junho 2022

De Okasan Chicken was heerlijk. Op beide poke bowls zat geen mayo, dit miste ik wel. Ik heb hier over contact met jullie gehad.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hallo Erm, Dat klopt, u had bij beide Poké Bowls specifiek aangeven deze zonder saus te bereiden. Zie de bon of mail van uw bestelling. Op dezelfde plek waar de “zonder saus” optie staat, staan al onze sauzen om uit te kiezen! 😁

Jacqueline
3 junho 2022

Heerlijk genoten van jullie sushi. Verzorgd, verfijnd , mooi en superlekker! Echt een aanrader 👌🏼

Marieke
3 junho 2022

Alles was heerlijk, vers en precies op tijd bezorgd. Weer genoten!

Engbersen
30 maio 2022

Heerlijk gegeten snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
29 maio 2022
Hans
26 maio 2022
Else
21 maio 2022

Goede service, lekkere sushi!

Esther
21 maio 2022

Heerlijk en mooi op tijd

Gertjan
21 maio 2022

In verband met de drukte waren ze een half uurtje te laat. Hebben ze netjes over gebeld en een tegoedbon gekregen van 10 euro. Toppertjes

Lantzendorffer
21 maio 2022

Het was ontzettend lekker! Keurig verzorgd.

Ton Zwartjes
21 maio 2022

Snelle bezorging en vriendelijk personeel. Alles is mogelijk, er wordt niet star vastgehouden aan de boxen die op de site staan maar je kunt het zelf volop aanpassen.

D Voets
21 maio 2022

Heerlijk verse sushi 🍣 een echte aanrader voor iedereen. BezorgSTER was op tijd en erg vriendelijk. Keep up the good work! Ik ga zeker nog eens bestellen als ik weer bij m'n vriendin ben. Bezorgen jullie trouwens ook in Enter? Want daar woon ik officieel. Zou mooi zijn ook een keer thuis te kunnen bestellen.

Petra Haarhuis
21 maio 2022

Keurig gebeld dat ze 10 minuten later waren! Heerlijke sushi!

B.M.E. Teesink
19 maio 2022

Lekker gegeten, boven verwachting! We waren bang dat de bezorger het adres niet kon vinden maar top! Op tijd afgeleverd!

Annemarie
19 maio 2022

Heerlijk gegeten en keurig bezorgd op afgesproken tijd en plaats

Brigitte
19 maio 2022

Heerlijk gegeten, aanrader!

Lianne
15 maio 2022
Hans
15 maio 2022
Karin
15 maio 2022

Super lekker en goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
14 maio 2022

heerlijk, dit moeten we toch vaker doen!!

Werger
13 maio 2022

Wederom heerlijke pokebowl besteld en gegeten. Super geregeld!

Sophie
13 maio 2022
Inge
11 maio 2022

Ik vind dit toch echt de beste van hier in de buurt! Altijd verzorgd en goede service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kirsten Franken
8 maio 2022

Heerlijk verse sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mushu
8 maio 2022

zeer lekker en mooi optijd gebracht.

Esther Wigger
8 maio 2022
Ronny
7 maio 2022

Was weer lekker!

Charel
2 maio 2022
Luuk
1 maio 2022

18:12 besteld, 19:30 bezorgd…👎

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Tubbergen

Hallo! U had voor 19:30 besteld dus fijn om te horen dat we precies op tijd bezorgd hebben 😁. Doordat u in Oldenzaal woont en het op zondag erg druk is in de spits, kunnen wij helaas niet sneller dan de aangegeven tijd bezorgen.

Karin
29 abril 2022

Was heerlijk!

Annemarie
28 abril 2022

Heerlijk! Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Richard
23 abril 2022

Goede verse sushi

Danielle
23 abril 2022

Was de eerste keer dat ik hier besteld heb en het was heerlijk!! In de mail stond dat er 17.00 uur bezorgd zou worden en dat was ook zo! Bestel hier zeker weer!

Monique Kruizinga
23 abril 2022

Ik had tussen 19.00 en 19.15 besteld en het was er al om 18.40. Toevallig waren we net thuis anders staan jullie voor n dichte deur en hebben wij geen eten. Beetje jammer

Corine
23 abril 2022

4e bestelling en wederom tóp!!! Complimenten!

Albert
22 abril 2022

Nog netjes gebeld dat de bestelling iets later komt dan gepland 👍. Het is altijd afwachten als je voor de eerste keer iets besteld en vooral sushi. Maar top!! Komen zeker terug

Joeri Vrijkorte
22 abril 2022
Marscha
20 abril 2022
Joy
18 abril 2022

Lekkere sushi en vlotte levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louisa Stavenuiter
16 abril 2022

Heerlijke sushi’s en prima prijs kwaliteit verhouding

Maarten
15 abril 2022

Was weer genieten.

Mushu
15 abril 2022
Gerald
14 abril 2022
Erik
11 abril 2022
Anoniem
10 abril 2022

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oude luttikhuis
9 abril 2022

Geen ga zo door

Kim
9 abril 2022
R.
8 abril 2022

Goed lactosevrij geregeld in overleg

Jos
8 abril 2022

As usual, superlekker en mooi op tijd. Ga zo door.

Anke
8 abril 2022
Ellen
7 abril 2022

Ik had de pokebowl met zalm besteld en die was echt ontzettend lekker! Zeker een aanrader!

Schonewille
3 abril 2022
Vera Schleiferboom
2 abril 2022

Wat hebben wij genoten. SUPERLEKKER

Saskia
2 abril 2022

Heerlijk vers! We hebben genoten!

Mloes
1 abril 2022

Super super lekker !!! Aanrader gaan we zeker vaker doen 🤗🤗

Henk
1 abril 2022

Super lekker

Chantal
1 abril 2022

Wederom heerlijk gegeten van de pokebowl. Goede service!! Mooie actie op de vrijdag!!

Harry Brama
27 março 2022

Goede en uitstekend smakende sushi. Snelle en correcte levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stef
27 março 2022

Verrassend goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
26 março 2022

Lekkere sushi, bezorging mooi op tijd!

Ilse Leus de Witte
25 março 2022

Heerlijk! Prima, vriendelijke bezorging, alles was lekker. Jammer dat er lekkere dingen al een tijdje uitverkocht zijn.

Reacção a Sushi Tubbergen

Dat vinden wij ook jammer! Zodra de Okasan binnen komt houden we een enorme kortingsactie!

Miranda
24 março 2022

Was weer heerlijk en was helemaal op tijd zelfs eerder dan aangegeven. Top

Jos
21 março 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk personeel en kwaliteit

Marjan
20 março 2022

Heerlijke sushi maar wel wat duur in verhouding tot de hoeveelheid.

Marloes
20 março 2022

Erg lekkere sushi die er ook nog eens heel mooi uit ziet. Bezorgd binnen het uur. Dik tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Morssink
19 março 2022

Super lekkere Sushi! De bestelling was wat te laat maar werd super opgelost!

Mirella
19 março 2022

Pokebowl was heerlijk

*
19 março 2022
Chantal
19 março 2022

Goede service, simpel te bestellen via de site én wederom heerlijk gegeten!

Rick
18 março 2022

Heerlijke poke bowls en sushi 🙏

Monique
18 março 2022
Ursula van Dam
17 março 2022

Goed en erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar

Ellen
14 março 2022

precies op tijd!!! was erg lekker weer :) en de acties die jullie hebben zijn ook top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
12 março 2022

Erg lekker

Kirsten Franken
12 março 2022

Heerlijke, verse sushi! Top kwaliteit!

Rob
12 março 2022

Buitengewoon lekker, voor herhaling vatbaar!

Luuk
11 março 2022
Irma Rolink
11 março 2022

Super lekker, voor herhaling vatbaar.

Melissa
11 março 2022

Vorige keer verkeerde bestelling gehad en een aantal dingen die niet goed gedraaid waren, super met de feedback omgegaan en deze keer was het perfect!

Alice
7 março 2022

Weer heerlijk genoten van de sushi

Patrick
7 março 2022

Zoals altijd heerlijke Sushi oet Tubbig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole Lammerink
6 março 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was een klein beetje aan de late kant, maar daardoor gekregen we een waardebon van 10 euro! Super netjes!!

Kim
6 março 2022
Egberts
6 março 2022
Bart
6 março 2022
Marielle
6 março 2022

Voor een paar weken terug sushi besteld, ivm een stroomstoring was de rijst niet gaar, super netjes opgelost met een kortingscode. Gisteren sushi besteld, het was weer super lekker!!

Anke
6 março 2022
Desiree van Galen
5 março 2022

Bezorgen kon iets sneller.

Manon
5 março 2022
M Koopman
5 março 2022
Marieke
5 março 2022

Geweldige sushi. Ontzettend lekker en vers. Genieten!

rob lamberts
4 março 2022
Marloes
4 março 2022

Heerlijke sushi

Marijn
4 março 2022

Heerlijk gegeten!

Anita
27 fevereiro 2022
Anoniem
27 fevereiro 2022

De sushi was weer zoals altijd hartstikke lekker! En de bezorging is eveneens goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Babeth
27 fevereiro 2022

Heerlijk gesmaakt! Top

Cindy
27 fevereiro 2022

Geweldige sushi, volgens tijd bezorgd

Morssink
26 fevereiro 2022

De smaak was goed, en het zag er mooi uit! Bestelling was was later dan de planning maar jullie kwamen zelf met een wel gemeend dat excuus en we kregen een kortingbon voor de volgende keer!

Josine
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Super-sushi :)

Erik
26 fevereiro 2022

De vrijmibowl is bij ons vrij standaard. smaken altijd goed. Alleen de portie wisselt nog al. Deze week waren ze weer wat kleiner.

Jon
25 fevereiro 2022
Wendy
25 fevereiro 2022
Lis
25 fevereiro 2022

Super geregeld en snel en optijd bezorgd

ECM van Alst - Wiefferink
24 fevereiro 2022

Weer ontzettend heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

M. Vennegoor
24 fevereiro 2022

1e keer besteld en super lekker gegeten. Top!

Sanne
21 fevereiro 2022

Het was wederom erg lekker. We hadden er ook een sushi bij om te proberen en die smaakte ook erg goed. Enige wat ik jammer vond is dat we de dessertbox hadden besteld, (ik vind met name de worteltaart erg lekker) en die zat er niet in. Er zat wat anders in dan op de site stond, wel jammer want ik had er appelcake bijbesteld en die zat er dus al in.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liesbeth
20 fevereiro 2022

Smaak door wrslk versheid maar ook een krokantje etc. erg goed...was de 1e keer maar kom zeker snel weer!

Ilse Leus de Witte
20 fevereiro 2022

3e keer dat we bestellen… We vinden het elke keer weer heerlijk. Netjes verpakt, vriendelijke bezorging. Jammer dat de Okasan & Sobo niet leverbaar is, dat zijn onze favorieten. 4 specials box: heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
20 fevereiro 2022
Wendy Jansink
19 fevereiro 2022

Super snelle bezorging, gewoon een half uurtje eerder !! Top

Jon
19 fevereiro 2022

👍👍👍

Dees
18 fevereiro 2022

Top, zoals altijd!

Natascha Fortkamp
18 fevereiro 2022

Heerlijk verse poke bowl. Zalig 😋

Cindy
18 fevereiro 2022

Top, heerlijk verse sushi en salade

Leonie
18 fevereiro 2022

Smaakte weer super! En goede service!

Esther
15 fevereiro 2022

Super website, dito sushi.. voor herhaling vatbaar....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janine
14 fevereiro 2022
Jon
14 fevereiro 2022

Heerlijke sushi, bezorging was iets later, dat werd goedgemaakt met een lekker stuk arretjescake dat we erbij kregen. Het wachten waard 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
13 fevereiro 2022
Werner Sauer
13 fevereiro 2022

Heerlijk!

Ellen
13 fevereiro 2022
Marjo Schothuis
12 fevereiro 2022

De bestelde Exclusieve Dragon Special was heerlijk. Heb er van genoten. Kreeg zelfs een gratis roll erbij met pannenkoek om te proberen. Hou zelf niet van pannenkoek maar mijn man vond het lekker!

Van Haren
12 fevereiro 2022
Rekers
12 fevereiro 2022

Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke dame. Eten was heerlijk!

Sharon Loohuis
12 fevereiro 2022

Dit was voor ons de 1e bestelling bij Sushi Tubbergen, geen negatieve opmerkingen. Lekkere sushi, en nette bezorging. We bestellen zeker een keer weer!

Bekhuis
12 fevereiro 2022

Stipt op tijd en erg van genoten👍Top

Leonie
12 fevereiro 2022

Heerlijk!!

Jon
11 fevereiro 2022

De pokebowls waren weer héérlijk 👌

Brigit
11 fevereiro 2022

Het was weer super lekker!!!!

Pouwel
11 fevereiro 2022

Erg lekker en goede hoeveelheid

Monique Mc Lynn
11 fevereiro 2022

Pokebowl vinden we super lekker, de sushi mag soms wel wat beter… Tis wel altijd heerlijk vers

Chris
10 fevereiro 2022
Carmen oosterik
7 fevereiro 2022

Super dat ze even belden over de glutenvrije bestelling. Dit keer was hier veel aandacht aan besteed en smaakte het heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronny
6 fevereiro 2022

Aangenaam verrast. We waren wat huiverig, maar mooi strak gerold en goed op smaak.

Valerie
6 fevereiro 2022
Hilde
6 fevereiro 2022
.
5 fevereiro 2022
Naomi
5 fevereiro 2022

het was super lekker 😍😍😍

Schröder
5 fevereiro 2022
Jeannette
5 fevereiro 2022

Wederom heerlijk!

Judith Kamphuis
5 fevereiro 2022

Compliment: hoewel de sushi iets later werd bezorgd dan aangegeven, werd ik hierover netjes gebeld.

José
4 fevereiro 2022

De sushi was erg lekker en wat wat een gemak dat het thuis bezorgd wordt.

Gerja Busscher
4 fevereiro 2022

De pokebowls waren weer lekker

Marieke
4 fevereiro 2022

Geweldige verse, smaakvolle pokebowls. En een super leuke actie op de vrijdagavond! Wij zijn groot fan!

TOP TOP
4 fevereiro 2022

gewoon goed en lekker! en als er wat is wordt het super opgelost. Heerlijk deze service :) Ik ben fan

Ellen Harink
3 fevereiro 2022

Wat was het weer ontzettend lekker! Complimenten!!

Emily
3 fevereiro 2022

Altijd lekker, bestellen regelmatig, als het iets langer duurt wordt er altijd netjes gebeld! Top

Marit
3 fevereiro 2022
Dennis
3 fevereiro 2022

Eten was heerlijk! Alleen jammer dat ik bijna 3kwartier moest wachten binnen.

J
30 janeiro 2022

Heerlijke sushi, ondanks dat ik 5 losse rollen had besteld ivm een aanbieding, toch mooi opgemaakt op een schaal. De special rollen worden iedere keer beter! Bezorging was ook weer stipt optijd! Complimenten.

jan
29 janeiro 2022

was zeer goed

Kuipers
24 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. Mooi opgemaakt en keurig op tijd gebracht.

Kuip6
23 janeiro 2022
Danielle
23 janeiro 2022

Het was heerlijk!!!

Sabrina
23 janeiro 2022

Het was heerlijk!

Rian
23 janeiro 2022

Top, ‘het dorp’ doet hiermee niet onder voor ‘de grote stad’ volgens m’n vrienden, compliment dus! 😋 Alleen volgende keer 4 paar stokjes (60 stuks) nu had er eentje een excuus om met een vork te eten😉

Ingrid Hofste
22 janeiro 2022

Voor t eerst sushi gegeten. Erg lekker, super vers ! Wij vinden het lekker als hapje, niet als avondeten.... had er een bouillon soepje bij gemaakt.

Margriet
21 janeiro 2022

Lekker en keurig op tijd bezorgd!

Gerald
20 janeiro 2022

Eerste keer besteld bij sushi Tubbergen en het was heerlijk toppie

R
16 janeiro 2022

Lekkere sushi, maar wel wat aan de dure kant. Bezorging was eerder dan de afgesproken tijd, fijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice
16 janeiro 2022

Ook aan de kids is gedacht. De pannenkoeken sushi was echt een succes. Voor grote kids zou ik er twee bestellen, mochten ze geen gewone sushi lusten. Die trouwens ontzettend heerlijk waren.

Marloes
16 janeiro 2022
Joyce
16 janeiro 2022

Het is er altijd goed👊🏼👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce Heerink
16 janeiro 2022

Heerlijk, de pokebowl zeker genoeg voor 1 persoon..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haamberg
15 janeiro 2022
Else
15 janeiro 2022
Monique
15 janeiro 2022

Heerlijke sushi!

Ek
14 janeiro 2022

Beetje laat maar meer dan goedgemaakt met tegoedbon en de sushi

Anke Wassens
14 janeiro 2022

Erg lekker, voldoende, bezorging was uitstekend!

Joyce
14 janeiro 2022

Pokebowl waren heerlijk

Ilse
14 janeiro 2022

Mooi op tijd en heerlijke sushi

Hans
14 janeiro 2022
Verver
8 janeiro 2022

Ik vond de Sushi erg lekker en verrassend.

Leonie
7 janeiro 2022
Brigit
7 janeiro 2022

Super lekkere sushi!!!

Dave
7 janeiro 2022

Fijn dat jullie ook in Denekamp bezorgen het smaakte heerlijk

Daniëlle
6 janeiro 2022

Heerlijke sushi, keurig op de afgesproken tijd gebracht!

Lisanne
3 janeiro 2022

Smaakte goed! 👍

ursula
3 janeiro 2022